Dragoste

#ceasuri #predictii ziua indragostitilor #baie #spa #sex #flori

Ziua Indragostitilor: ce vor femeile si ce vor barbatii

Se apropie Ziua Indragostitilor si inca nu te-ai hotarat ce sa-i cumperi partenerului? Goana prin magazine dupa cadouri scumpe, extravagante, escapadele romantice, inimioarele sau ursuletii de plus trebuie sa ia sfarsit. Femeile si barbatii se multumesc cu lucruri mult mai simple, pentru care nu trebui sa-ti spargi pusculita si sa-ti cheltuiesti toate economiile, arata cele mai recente studii.

Ce vor femeile?

Daca te-ai gandit sa-ti dai iubita pe spate cu un ceas care costa o avere sau sa-i oferi o escapada romantica la Paris, poti sa-ti economisesti resursele. Femeile se multumesc cu lucruri mult mai simple decat ti-ai putea imagina!

Potrivit unui sondaj citat de publicatia britanica "The Daily Mail", o baie cu spuma pregatita acasa este mult mai placuta pentru o femeie decat o zi de rasfat la un spa. Totodata, daca ii vei oferi un buchet de flori, acesta va mult mai apreciat decat un cadou scump si impersonal.

Specialistii in relatii spun ca 75% din femei prefera de Valentine's Day o seara linistita acasa, in care sa-i gatesti mancarea preferata, decat o iesire pretentioasa in oras.

Acelasi studiu spune ca un simplu compliment si o imbratisare o vor face fericita pe partenera ta:

"In luna februarie, toti simtim nevoia de o incurajare. Asa ca nu este deloc surprinzator ca mai multe complimente sa o inveseleasca in zilele mohorate de iarna", este de parere purtatorul de cuvant al lantului de magazine care a comandat sondajul.

Specialistii spun, de asemenea, ca, oricat de banal ar suna sintagma, "intentia conteaza", iubita ta se va simti speciala chiar daca ii vei oferi un cadou foarte ieftin, insa care sa o caracterizeze. O floare, un gest dragastos sau un post-it cu un mesaj cald o vor face mult mai fericita decat un cadou scump, este de parere autoarea cartii "The Giftionary", Robyn Spizman.

Ce vor barbatii?

Desi la prima vedere barbatii nu par extrem de interesati de Ziua Indragostilor, studiile arata ca aceasta zi nu este total indiferenta sexului tare. Astfel, potrivit yourtango.com, 32% din barbati spun ca Ziua Indragostitilor perfecta ar trebui petrecuta cu femeia iubita, in pat, iar cei mai multi dintre ei (70%) se multumesc in aceasta zi cu o partida de sex.

Insa nu toti barbatii sunt atat de "modesti" in dorinte. Pentru 57%, un masaj ar fi perfect intr-o astfel de zi, un weekend romantic ar satisface toate dorintele unui alt procent, iar 20% ar fi fericiti daca persoana iubita le-ar face cadou bilete la meciurile echipei preferate.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului