Dragoste

#trucuri fidelitate partener #fidelitate partener #partener fidel #sfaturi relatie #relatie de cuplu #partener

Vrei un partener fidel? Iata ce ai de facut!

Nu exista nicio garantie ca tu sau partenerul tau de viata nu veti trisa la un moment dat, insa exista cateva trucuri prin care il poti determina sa-ti fie fidel pana la moarte.

1. Fii tu un bun partener

Nu poti controla pe oricine ai vrea, insa pe tine poti, scrie huffingtonpost.com. Ofera totul in casnicia ta si vei culege in schimb roadele mult dorite.

2. Nu te indeparta

Daca intampini o problema in relatia de cuplu, atunci acolo trebuie sa o si rezolvi. Nu cauta solutii in afara, pentru vei crea probleme si mai mari.

3. "Munceste" zi de zi pentru relatia voastra

Nu iti indrepta privirea catre cuplul vostru doar atunci cand ceva nu functioneaza. Intreaba-te zi de zi: "Ce pot face azi pentru ca relatia sa mearga bine?" Fa cu partenerul tau un plan pentru a duce impreuna casnicia pe calea cea dreapta.

4. Ai grija de tine

Mananca sanatos si fa tot posibilul sa arati cat mai bine. Cand te vei simti bine in pielea ta vei radia incredere, iar partenerul tau va observa asta. Asa vei reusi sa il tii mereu langa tine.

5. Mentine vie pasiunea

Multi barbati spun ca isi inseala partenerele pentru ca s-au plictisit sau pentru ca nu mai au parte de partide regulate de sex. Mentine vie pasiunea si il vei avea mereu alaturi de tine.

Sursa foto: donnareidland.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului