Vrei sa te impaci cu fostul? 3 motive pentru a renunta la idee

Dragoste

#relatie de cuplu #impacare #relatie #impacare fostul prieten #motive impacare

Vrei sa te impaci cu fostul? 3 motive pentru a renunta la idee

Dupa o perioada in care te-ai tinut departe de ex-ul tau, te trezesti in situatia de a te intreba daca nu cumva povestea voastra de dragoste n-ar mai merita o a doua sansa. Poate fi foarte tentant sa te lasi dusa de val si sa cazi in plasa nostalgiei dupa o fosta iubire. Insa este oare intelept? Iata trei motive pentru care ar fi mai bine sa nu te impaci cu fostul tau iubit!

 

1. Traversezi doar o perioada mai dificila

In cazul in care relatia a fost una serioasa si de lunga durata, te vei gandi la fostul iubit in clipele dificile, simtind nevoia sa te poti bucura in continuare de sprijinul lui. La fel de bine, te poti intreba daca nu cumva ai luat decizia gresita cand ai hotarat sa te desparti de el.

In asemenea momente, devii vulnerabila si risti sa pui mana pe telefon cu scopul de a-l readuce in viata ta. Insa inainte de a comite o greseala pe care s-ar putea sa o regreti, acorda-ti un timp pentru a te linisti si a privi lucrurile cu mai multa obiectivitate: dupa ce clipele grele vor fi trecut, se prea poate sa nu iti mai doresti sa reiei legatura cu fostul tau iubit.

2. Te temi de singuratate

Nu sunt putine relatiile care continua din inertie, doar pentru ca unul dintre parteneri sau ambii nu suporta ideea de singuratate. Este acesta unul dintre motivele pentru care te gandesti sa te impaci cu fostul tau iubit?

Daca da, mai bine aminteste-ti de ce ai renuntat la relatie, tot ce te nemultumea cand formati un cuplu si faptul ca libertatea, desi infricosatoare, are o multime de beneficii si in niciun caz nu te va darama, ba dimpotriva!

3. Vrei sa iti intemeiezi o familie

Dupa ce te-ai despartit de el, ai sperat ca il vei gasi pe cel cu care sa iti intemeiezi familia la care visai. Nu ai reusit sa iti gasesti Fat-Frumosul, asa ca, in disperare de cauza, ai revenit la fosta ta iubire. Daca scenariul iti suna cunoscut, gandeste-te ca atat tu, cat si viitorii tai copii meritati sa faceti parte dintr-o familie iubitoare, nu dintr-una formata doar de dragul de a nu mai amana momentul intemeierii unui camin.

Acelasi argument este valabil si in cazul in care fostul tau iubit este cel care isi doreste cu ardoare o familie si vrea sa va impacati pentru a-si atinge telul.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului