Dragoste

#dragoste #iubire #fost #relatie de cuplu #relatie de dragoste

Top 10 lucruri pe care iubitul nu trebuie sa le stie despre “fostul”

Sinceritatea este un pilon esential al relatiilor de cuplu, dar prea multa strica, mai ales cand este vorba de detalii referitoare la fostul iubit. Iata zece vorbe pe care o femeie nu ar trebui sa le rosteasca despre fostul iubit in fata actualului partener!


1. Nu spune: “Toata lumea il indragea”

Mai ales la inceputul relatiei, un barbat nu trebuie sa stie ca concureaza in materie de viata sociala cu fostul partener al iubitei sale. Chiar daca fostul era un tip foarte placut, sociabil, o companie desavarsita in public, actualul partener nu trebuie sa stie asta, motiv pentru care femeia nu trebuie sa spune in veci “Toata lumea il indragea” sau “Toti il placeau”. Daca pe actualul partener il roade totusi curiozitatea sa afle cum era vazut fostul in grupul de prieteni al iubitei sale, ea ar trebuie sa se limiteze la a spune “Unii il placeau, altii doar il agreau. Oricum, nu l-au cunoscut chiar atat de bine ca om”.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului