Dragoste

#femei #flirt #profil #pc #gadget

Tehno-sexualul, barbatul fatal al anului 2013

Gata cu idealul masculin plin de muschi si cu aptitudini fizice admirabile. Tehno-sexualul, specialistul care iti reinstaleaza sistemul de operare al PC-ului cat ai clipi, este oficial barbatul fatal al anului 2013. Un nou studiu a descoperit ca mai mult de jumatate dintre femei viseaza, acum, la un partener care se pricepe la tehnologie.

A sosit si momentul de glorie pentru barbatii etichetati la un moment dat cu numele de "tocilari". Tehno-sexualul, barbatul pasionat de computere si gadgeturi, a reusit sa il eclipseze pe impunatorul "macho man", priceput la reparatii auto si casnice, dar stangaci cu tastatura PC-ului.

Macho man-ul vs tehno-tocilarul

In 2013, femeile il dau la schimb pe modelul britanic viril David Gandy pentru farmecele fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Toate acestea au fost descoperite in cadrul unui sondaj efectuat de un expert in IT al companiei americane Crucial.





Puse sa aleaga intre cei doi, participantele la sondajul Crucial au dat verdictul in cazul noului tip de barbat pe care il prefera in era tehnologizata:
 

  • 59% dintre femei au spus ca cel mai mult admira barbatii care se pricep la tehnologie, in special la computere (restul optand pentru profilul macho-men)
  • majoritatea considera ca, in zilele noastre, este mai important ca un barbat sa stie sa repare un computer decat motorul masinii


Roddy McLean, expertul IT care a organizat sondajul, crede ca fenomenul este perfect explicabil, in raport cu stilul de viata al oamenilor in prezent:

"Eroii de azi arata mai degraba ca Mark Zuckerberg decat ca Jeremy Clarkson, cata vreme vietile noastre devin pe zi ce trece tot mai dominate de utilizarea tehnologiei. Ea ne influenteaza pe toti, de aceea femeile simt tot mai mult nevoia sa aiba alaturi pe cineva care sa le rezolve problemele de aceasta natura".

Priceperea in noile tehnologii, cea mai noua "arma" a flirtului

Aceeasi cercetare interesanta derulata de compania Crucial a descoperit ce mai noua "arma a flirtului" in randul populatiei masculine, deja constienta de atuurile pe care le "vaneaza" mai nou femeile. 40% dintre respondenti recunosc faptul ca exagereaza atunci cand vorbesc de propriile abilitati in IT, pentru a-si impresiona cuceririle.

Din pacate, strategia mincinoasa pare sortita esecului, daca luam in calcul faptul ca 80% dintre participante au declarat ca nu este suficient ca un barbat sa le spuna ca se pricepe la tehnologie, ci trebuie sa isi demonstreze concret talentul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului