Dragoste

#relatii #cuplu #criterii #partener #tehnica #sex #intalniri

Te intalnesti cu mai multi barbati deodata? Iata ce trebuie sa stii!

Ai regretat in trecut ca ai facut o alegere gresita a partenerului si ai vrea ca, inainte de a intra intr-o noua relatie, sa poti alege mai intelept? Intalnirile cu mai multi barbati in acelasi timp te pot ajuta sa faci o selectie si sa-ti gasesti mai repede partenerul ideal, sustin expertii in relatii.

Inainte de a incepe insa "vanatoarea", ar trebui sa faci o analiza interioara si sa vezi daca esti cu adevarat capabila sa flirtezi cu mai multi barbati in acelasi timp. Iata cateva intrebari-cheie care te vor ajuta sa iei decizia potrivita!

Pot sa fac asta?

Unele dintre voi veti spune ca da. Altele, din contra, vor fi total impotriva ideii. Indiferent de raspuns, aceasta este o alegere personala. Ambele decizii prezinta insa avantaje si dezavantaje.

Daca vei fi de acord cu aceasta metoda, ai avantajul de a-ti gasi mai repede un partener, insa te poti confrunta cu procese de constiinta, gandindu-te la perceptia pe care o vor avea ceilalti asupra ta.

Pe de alta parte, daca vei refuza sa adopti tehnica, vei avea constiinta impacata, insa vei pierde mai mult timp in cautarea barbatului ideal.

Esti iubita unui singur barbat?

Daca vei decide sa faci acest pas, stabileste-ti niste limite. Impune-ti un numar maxim de barbati pe care ii vei intalni in acelasi timp. De asemenea, fa-ti un plan riguros, pentru a nu ajunge sa-ti dai intalnire cu doi barbati in acelasi timp sau sa uiti cu cine trebuie sa te vezi.

Cand sa-i spun ca nu e singurul barbat cu care ma intalnesc?

Daca decizi sa te intalnesti cu mai multi barbati deodata, fii sincera cu ei, dar nu le spune de la prima intalnire despre planul tau. Dezvaluie-ti intentiile dupa cateva intalniri sau in momentul in care simti ca lucrurile ar putea sa deveni mai serioase intre voi.

Cand renunti la un partener?

Gandeste-te de la inceput ce calitati ar trebui sa aiba barbatul pe care il cauti sau ce asteptari ai tu de la o relatie. Daca vreunul dintre ei nu iti este compatibil, nu pierde timpul cu el. De asemenea, pentru multe femei, momentul de cumpana apare cand se simt atrase sexual de unul dintre pretendenti. Stabileste-ti limitele pana la care poti sa mergi cu jocul seductiei si nu le depasi exclusiv din ratiuni fiziologice!

Nu uita ca nu poti continua la nesfarsit sa te intalnesti cu mai multi barbati deodata, deoarece acest lucru te va suprasolicita emotional, avertizeaza psihologii. Asa ca grabeste procesul de selectie pentru a te bucura de beneficiile unei relatii exclusiviste.

Sursa foto:singleinatl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului