Dragoste

#restaurante #valentines day #anti valentines day # kill the bill

Singur(a) pe 14 februarie?

In semn de doliu pentru ‘marea sarbatoare a dragostei’, toti participantii vin imbracati in negru, iar biletul de intrare e cardul Kill The Bill, card de reducere la restaurante.

Cardul Kill the Bill este cardul care ofera reduceri de minim 20% din nota de plata in peste 100 de restaurante, cafenele si pub-uri din Bucuresti. Lansat in 2013, cardul este utilizat acum de peste 4,000 de persoane. Valoarea oferita de acest card este foarte buna – costa 25 de lei, este valabil 1 an de la cumparare si ofera posesorului economii de mii de lei pe an.

Modul de functionare a cardului Kill The Bill este foarte simplu. Clientul alege locatia unde vrea sa iasa in oras de pe pagina Restaurante in functie tipul preferat de bucatarie, in ce zona e sau cate persoane vor sa iasa in oras. Cand intra in locatia selectata trebuie sa mentioneze ca are Cardul Kill The Bill. Dupa ce se bucura de bunatatile gazdei cere nota de plata, le da cardul pentru validare si minim 20% din nota de plata dispare instantaneu. Daca locatia aleasa are iconita de rezervare, clientul trebuie sa sune locatia aleasa sa faca rezervare. Incepand cu martie 2014 Cardul Kill The Bill va fi valabil si in alte orase din tara, adresandu-se localnicilor dar si calatorilor de afaceri. Deci daca ai pofta de pizza si nu ai inca planuri pe 14 februarie, ia-ti cardul Kill The Bill si te astepam la Crama La Rosetti. Locuri limitate! Suna-ne la 0786095469 sa-ti rezervi locul. Detalii gasesti pe Anti Valentine's Day Party.

Despre Kill The Bill Romania

Kill The Bill este singurul Club de Dining din Romania care ofera reduceri de minim 20% in peste 100 de restaurante, cafenele si pub-uri din Bucuresti. Pentru a beneficia de aceste reduceri, trebuie doar sa-ti cumperi Cardul Kill The Bill de pe www.killthebill.ro
 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare