Dragoste

#cuplu #casatorie

Semne ca urmeaza sa te ceara in casatorie

Cererea in casatorie este un moment important, pe care cei mai multi barbati il pregatesc atent. Afla care sunt cele mai clare semne ca urmeaza sa te ceara in casatorie.

Daca iubitul tau se poarta ciudat in ultima vreme, motivul ar putea fi pregatirea pentru pasul cel mare. De la indicii mai evidente, pana la subtilitati usor de trecut cu vederea, afla care sunt semnele ce iti arata ca se pregateste sa te ceara.

 

1 Se poarta ciudat

 

Printre cele mai tensionate momente din viata unui barbat se numara si momentul in care o cer in casatorie pe femeia alaturi de care vor sa intemeieze o familie.

Asteptarea si pregatirea momentului potrivit il poate face irascibil si ciudat. Cel mai evident semn este schimbarea atitudinii generale fata de tine. Iti poate spune mai des ca te iubeste sau poate chiar sa porneasca discutii despre viitor.

Nevoia marita de afectiune poate fi un alt simptom pentru apropierea momentului cel mare.

 

2  Incepe sa economiseasca

 

Daca pana ieri te scoatea des in restaurante si cluburi, dar brusc a inceput sa evite cheltuielile majore, iubitul tau ar putea strange bani pentru a-ti oferi inelul de logodna visat.

Daca observi sa e din ce in ce mai zgarcit, ziua in care te va cere s-ar putea apropia.

 

3  Manifesta interes pentru nuntile altora

 

Daca pana acum singurul lucru care il preocupa cand venea vorba de nunti era bautura, odata ce a hotarat sa te ceara in casatorie, iubitul tau va acorda mai multa atentie detaliilor de la nuntile altora.

S-ar putea sa-ti ceara chiar parerea despre decoratiuni sau localul in care are loc nunta.

 

4  Devine mai responsabil

 

Daca a abandonat iesirile pana dimineata cu prietenii si se apuca singur sa faca patul sau gateasca, ar putea fi deja hotarat ca vrea sa fii sotia lui.

Cei mai multi barbati prefera sa accepte pana in momentul in care sunt siguri ca vor primi un raspuns afirmativ, astfel ca vor dori sa-ti arate ca au stofa de sot inainte sa scoata din buzunar inelul de logodna.

 

5  Interactioneaza bizar cu prietenii tai

 

Daca incepi sa simti tensiuni ciudate in aer atunci cand se vede cu prietenii si prietenele tale, s-ar putea pregati pentru propunere.

Interactiunile ciudate intre iubitul tau si prietenii tai apropiati, cu care se intelege bine, pot fi un semn al unui " complot ". Daca vrea ca totul sa fie perfect atunci cand te cere in casatorie, poate discuta cu prietenele tale, pentru a afla parerea ta despre anumite detalii.

 

6  Se pregateste pentru viitor

 

Daca iubitul tau schimba brusc pronumele din "eu" in "noi", acesta ar putea fi un semn ca pregateste cererea in casatorie.

Discuta mai mult despre viitor? Iti cere sa faceti planuri pe termen lung impreuna? Deschide subiectul „copii”? Momentul in care te cere ar putea fi foarte aproape.

 

7  Il prinzi umbland in cutia ta cu bijuterii

 

Daca iubitul tau devine brusc interesat de bijuteriile tale, motivul este evident. In cazul in care descoperi ca unul dintre inelele tale dispare si reapare apoi ca prin minune, pregateste-te.

Intrebarea venita de la orice apropiat legata de marimea degetului tau inelar este un alt indiciu evident.

 

8  Vrea sa petreaca timp cu parintii tai

 

Atunci cand descopera brusc ca vrea sa petreaca mai mult timp cu parintii tai, s-ar putea pregati sa-ti ceara mana de la tatal tau.

O amicitie brusca intre iubitul si tatal tau poate fi un indiciu pentru faptul ca deja au purtat discutia si terenul a fost pregatit.

 

9  Planuieste o iesire neasteptata

 

Ultimul si cel mai important semn de avertizare este initiativa lui de a-ti oferi o surpriza despre care nu vrea sa dea prea multe detalii.

Daca e vorba de iesirea intr-un local nou sau de o calatorie de un weekend stabilita in ultimul moment, probabil ca, in sfarsit, a gasit curajul sa-ti puna intrebarea cea mare.

 

Atunci cand iubitul tau ofera mai multe dintre semnalele de alarma de mai sus, poti fi pregatita pentru momentul in care te va cere in casatorie.

Chiar daca i-ai ghicit intentiile, nu ii da de inteles ca stii deja totul, deoarece ai putea strica surpriza pregatita cu mari eforturi de iubitul tau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare