Dragoste

#amanta #partener #infidelitate

Semne ca te inseala

Putini sunt cei care vin spasiti la prietena/sotie si spun: „Stii, te-am inselat si inca o mai fac!”. Astfel ca, daca il suspectezi pe partenerul tau ca umbla cu cioara vopsita, nu astepta sa o auzi din gura lui. Cu toate acestea, nici nu este cazul sa te transforme intr-un soi de detectiv particular paranoic care ii cauta prin arhiva de mess in urmarirea de indicii. Comportamentul lui iti va spune ce tanjesti sa afli, fara ca tu sa misti un deget. El iti arata semnele, tot ce trebuie sa faci tu este sa le observi. Care ar fi acestea?

 

Este mai grijuliu cu mobilul, contul de mess sau e-mail-ul personal

 

O modalitate des intalnita prin care rendez-vous -urile ascunse ies la iveala este cu ajutorul lumii magice a tehnologiei. E-mailuri incrimitatorii, discutii pe messenger, sms-uri sau facturi.

Ca atare, daca musteriul tau te inseala, este foarte posibil sa-si pazeasca gadget-urile mai bine ca niciodata si chiar sa fie defensiv atunci cand ii atingi inocent telefonul sau computerul. Este si mai evident daca pana acum iti dadea cu usurinta parolele de la conturile de mess sau mail si acum este evaziv.

 

Se ingrijeste mai mult decat de obicei

 

Acesta este un semn clar de inselat, dar multe femei tind sa-l scape din vedere. Astfel,  daca partenerul tau incepe sa-si faca toaleta mai des si sa se ingrijeasca mai mult de corpul lui, lucruri pe care pana acum nu le facea si nici tu nu i le cereai, poate fi un semn ca isi petrece timpul si in alt pat decat cel conjugal.

 

Miroase altfel

 

Daca atunci cand ajunge acasa nu miroase la fel ca de dimineata si nu e parfumul produselor cosmetice de acasa sau de la sala de gimnastica, se poate explica simplu prin faptul ca a facut dus la ea acasa. Este simplu de inteles ca daca miroase a parfum de femeie, se stie de ce, nu? N-are sens sa mai repetam.  Astfel,  fii atenta la detaliile acestea si increde-te in simtul tau olfactiv, sunt mari sanse sa nu dea gres.

 

In dormitor e lipsit de chef, in rest e plin de viata

 

Nimic nu-l mai tenteaza in dormitor si tot da vina pe rutina. In schimb, nu face nimic sa schimbe situatia, dar fluiera, canta si e vesel mereu. Probabil pentru ca tocmai a avut o partida buna de sex. Acum tu te mai astepti sa fie la fel entuziast si cand ajunge seara la culcare cu tine? Pana la urma e obosit si el saracu si nu mai poate, are nevoie de somn.

Iti mai poti da seama ca musteriul tau experimenteaza sexul si prin alte parti decat in patul comun, daca il observi ca vine cu o miscare noua. De exemplu, il surprinzi ca in timpul actului sexual iti mai da cate o palma peste posterior , desi n-a mai facut niciodata gestul asta pana acum. Intreaba-te de unde a deprins acest obicei. E foarte posibil sa fie dintr-un film pentru adulti , dar la fel de posibil este sa fie de la experientele cu o alta femeie.

 

Te suspecteaza pe tine

 

Nu este gelos din fire dar deodata incepe sa te intrebe unde te duci, cu cine si cat stai. De ce? Simplu, se gandeste ca daca la el este atat de usor sa insele, ai putea-o face si tu.

Fii atenta si la ce detalii iti da atunci cand ii pui intrebari simple gen: „Cum a fost la munca azi?”. Barbatii care inseala se simt cu musca pe caciula si tind sa dea foarte multe explicatii, fiind terifiati sa nu fie prinsi pe picior gresit.

Tine cont insa, daca viata voastra sexuala este in continuare satisfacatoare, nu este o garantie a faptului ca iti este fidel. Este o greseala sa crezi ca aventurile sunt exclusiv sexuale si ca acesta este singurul motiv pentru care te-ar insela . Este posibil sa fie nefericit in alte segmente ale relatiei voastre sau sa nu mai simta la fel de multa pasiune pentru tine ca sa o apuce pe drumul infidelitatii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare