Dragoste

#relatie de cuplu #suflet pereche #cuplu #relatie de dragoste #partenerul potrivit

Semne ca ai gasit partenerul potrivit

Decizia de a incepe o familie poate fi dificila atunci cand nu stii daca ai langa tine persoana potrivita. Consulta cele noua semne care iti arata ca ai gasit partenerul potrivit.

Daca observi semnele care iti spun ca ai gasit un partener care te iubeste si te apreciaza asa cum meriti, il vei aprecia si tu mai mult si relatia ta va avea sanse mai mari de a rezista pe termen lung .
 

Te sustine in situatiile de criza


Partenerul alaturi de care poti sa iti petreci viata va fi alaturi de tine si in momentele dificile. Aratandu-ti ca te sustine in momentele grele, isi afirma disponibilitatea de a fi alaturi de tine in orice situatia neplacuta care ar putea aparea in viitor.
 

Iti arata cat tine la tine


Modul in care se poarta cu tine este foarte relevant pentru soarta relatiei. partenerul potrivit iti arata ca tine la tine zi de zi, nu oferindu-ti neaparat flori sau cadouri, ci prin mici gesturi de afectiune. Cand ai alaturi pe cineva care iti ureaza noroc inainte de o zi importanta la munca sau isi face griji cu privire la siguranta ta, ai gasit un partener potrivit.
 

Te pune pe primul loc


Odata ce devine evident ca sunteti intr-o relatie pe termen lung, partenerul te considera cea mai importanta prioritate. Isi reafirma dragostea pentru tine si iti arata devotamentul lui prin vorbe, dar si prin actiuni.
 

Iti apreciaza excentricitatile


Daca partenerul s-a indragostit cu adevarat de tine si nu de imaginea idealizata pe care a construit-o, iti va aprecia si iti va iubi excentricitatile. Obiceiurile tale ciudate care nu au fost intotdeauna apreciate de altii il fac sa zambeasca cu drag.
 

Nu se poarta frumos doar cu tine


Un partener bun nu iti acorda doar tie respect si consideratie. Da dovada de caracter si in relatia cu parintii lui, cu prietenii si chiar cu strainii.
 

Este consecvent


Atunci cand poti cu adevarat sa spui ca te poti baza oricand pe partener, ai gasit pe cineva potrivit pentru o relatie pe termen lung. Isi tine promisiunile si nu renunta la responsabilitatile pe care si le-a asumat pentru ca nu are chef sa le duca la bun sfarsit.
 

Te lasa sa iti exprimi sentimentele


Femeile au tendinta sa-si exprime sentimentele si sa discute despre ele mai mult decat barbatii. Chiar daca nu este la fel de apropiat de sentimentele proprii ca tine, te intelege si te lasa sa iti exprimi sentimentele fara sa te atace sau sa te ignore.
 

Stie cum sa se certe


Modul in care partenerul se poarta in cadrul unui conflict iti poate arata multe lucruri despre caracterul lui. Daca atunci cand aveti o neintelegere sau va certati, incearca sa ramana calm, nu da vina numai pe tine si nu aduce in discutie reprosuri mai vechi, poate fi un partener bun pe termen lung.
 

Vrea sa-si petreaca restul vietii cu tine


Chiar daca partenerul tau este perfect din toate celelalte puncte de vedere, nu trebuie sa ignori un factor important: disponibilitatea lui pentru o relatie pe termen lung, ce poate insemna si casatorie sau copii. Partenerul potrivit are valori similare sau compatibile cu ale tale si isi vede viitorul intr-un mod asemanator.

Sursa foto: Joyofromance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare