Dragoste

#ceasuri tissot #ziua indragostitilor #cadouri

Sa ne grabim in achizitionarea cadourilor de Ziua Iubirii!

Ziua Indragostitilor se apropie cu repeziciune, asa ca, nu strica sa ne orientam cat mai rapid catre o idee de cadou pe care sa il oferim persoanei iubite. In cazul barbatilor, oferta pare destul de variata, pe piata gasindu-se numeroase produse cu care ei pot face impresie buna in fata doamnelor din viata lor.

 

Femeile, pe de alta parte, nu dispun de suficiente resurse concretizate exact in idei de cadou pe care le-ar putea oferi sotilor sau iubitilor. In afara de mult solicitatul model de cadou compus dintr-un set de parfum si alte produse ce tin de ingrijire personala, doamnele trebuie sa dea dovada de imaginatie mult prea bogata pentru a alcatui un cadou mai original pentru cel din viata ei.

Propunerea noastra se indreapta catre accesoriile in fata carora barbatii pierd ore intregi analizandu-le si testandu-le, si anume, ceasurile de mana. Colectia noua de ceasuri Tissot, pare a fi varianta cea mai buna daca ai de gand sa cumperi iubitului tau o astfel de bijuterie. Compania este renumita datorita standardelor inalte pe care le propune an de an si nu lasa de dorit nici la capitolul design si calitate.

Colectiile au variate modele de ceasuri barbatesti plecand de la cele din gama sport cu ecran supradimensionat incadrat de functii si butoane utile si pana la gamele casual sau elegant unde putem descoperi adevarate creatii de succes.

Putem spune ca o adevarata surpriza se poate face daca alegeti sa cumparati ceasuri asemanatoare pe care le puteti purta in tandem cu partenerul de viata. Si domnii au la dispozitie modele de ceasuri dama ale acestui brand din care pot selecta cu succes accesoriul care sa stea perfect la incheietura mainii sotiei.

Asadar, nu mai este mult pana cand vom sarbatori Ziua Indragostitilor si trebuie sa ne punem pe cautat cadouri! Spor la cumparaturi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului