Dragoste

#dating #relatie de cuplu #dating online #mama singura

Reguli de dating online pentru o mama singura

Esti o mama singura, in cautarea unui partener de viata? Site-urile de dating online sunt ideale pentru tine si cu siguranta reprezinta o solutie pentru problema ta. Totusi, atunci cand ai un copil, lucrurile se schimba putin si trebuie sa tii cont de un set de reguli diferit fata de o femeie care nu are nicio responsabilitate. Iata ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti gasesti un partener pe un site de dating online.

Fii sincera


Este de inteles ca situatia ta familiala nu va fi primul subiect de discutie cu un eventual partener, in cadrul site-ului de dating online, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ii ascunzi unui barbat ca ai un copil. Daca la inceput veti discuta despre lucruri generale, nu uita sa mentionezi barbatului acest mic "detaliu" numit copil.

Nu are rost sa minti un barbat in legatura cu acest subiect. Nu vei reusi decat sa te atasezi de o persoana daca te atasezi de aceasta, in situatia in care el va dori sa puna punct oricarei legaturi.

Stabileste reguli

Nu permite nimanui sa te compatimeasca sau sa isi dea cu parerea referitor la cum ar trebui sa iti cresti copilul sau cum sa il educi, Daca vreun barbat incearca sa faca aceste lucruri, ar fi bine sa ii spui inca de la inceput ca in acest moment nimeni nu are voie sa intervina in modul in care tu iti cresti si educi copilul. Desigur, incearca sa fii cat mai politicoasa si sa nu lasi impresia ca te simti jignita, ci doar ca incerci sa impui cateva reguli.

Nu insista prea mult pe subiect

Daca un barbat incepe sa te intrebe despre copilul tau, rezuma-te la lucrurile de baza: cati ani are, ce ii place sa faca si ce tip de comportament are. Evita sa il lauzi prea mult pe copil sau sa discuti numai despre el. Este suficient sa ii oferi partenerului de discutii de pe site-ul de dating online informatii minime.

Povestile despre cat de bine se distreaza copilul in vacante, cum se poarta cu bunicii sau cat de mult isi doreste un catel sunt total inutile si pot fi chiar plictisitoare.

Nu incerca sa afli ce parere are el

Din moment ce inca mai discuta cu tine dupa ce a aflat ca ai un copil, inseamna ca el nu va da bir cu fugitii dupa o intalnire. Cu siguranta tolereaza ideea de a avea o relatie cu o femeie care are un copil, insa lucrurile urmeaza sa se dezvolte pe parcurs, ca in orice relatie normala si fireasca. Cel mai bine este sa pastrati astfel de subiecte de discutii pentru intalnirile fata in fata. Site-ul de dating online este un ajutor de nadejde pentru comunicare, insa pe internet ar fi bine sa va rezumati la lucruri simple, care nu pot fi interpretate cu usurinta.

Nu posta fotografii cu copiii

Este destul de tentant sa postezi pe profilul tau de dating online fotografii cu copilul/copiii tai, insa ar fi bine sa nu faci acest lucru. Eventual, daca discuti de multa vreme cu un barbat care stie exact care este situatia, ii poti trimite cateva fotografii cu micutii tai direct pe e-mail.

Nu vorbi despre viitor

Daca inca discutati pe site-ul de dating online, evita sa il intrebi pe partenerul tau despre cum s-ar vedea in viitor, daca ar accepta sa aiba o relatie cu o femeie care are deja un copil si daca ar fi un tata bun pentru copilul tau. Astfel de discutii sunt total nepotrivite si oricum nu au un raspuns standard. Cel mai bine este sa lasi timpul sa raspunda la astfel de intrebari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare