Dragoste

#dating #matrimoniale #dating online

Reguli de dating online pentru femei

Beneficiul site-urilor de dating online este acela ca poti cunoaste mai bine un om fara sa te intalnesti fata in fata cu el, cel putin pana in momentul in care esti sigura ca iti doresti acest lucru.

Nu este suficient sa vezi doar o fotografie cu un barbat pentru a te intalni cu el. Petreceti mai mult timp impreuna pe site-ul de dating online pana sa te hotarasti ca intr-adevar merita sa va vedeti.

Nu are niciun rost sa te grabesti sa faci acest pas pana cand nu esti sigura ca este decizia cea mai buna.
 

Nu oferi date personale


Oricat de bine te intelegi cu un barbat pe un site de dating online, evita sa ii spui acestuia unde locuiesti si chiar sa ii oferi numarul de telefon din primele 5 minute.

Nu trebuie nici sa cazi in extrema cealalta in care este sceptica sau paranoica, dar mereu este mai bine sa fii precauta si sa cantaresti bine orice decizie iei, oricat de mica si neinsemnata ar fi aceasta.
 

Evita barbatii fara fotografie de profil


Nu te sfatuim sa judeci dupa aparente si dupa aspectul fizic, insa este normal ca tu, ca femeie, sa stii cine este persoana cu care vorbesti pe site-ul de dating online. Daca totusi acesta reuseste sa te impresioneze cumva si sa te determine sa iti faca placere sa conversezi cu el, ar fi totusi recomandat sa ii ceri o fotografie. In functie de fotografie (nu neaparat de modul in care arata), iti poti da seama de foarte multe lucruri si de genul de barbat care este.
 

Nu cauta un barbat care nu iti mai raspunde


Daca ai vorbit cu un barbat care ti-a placut foarte mult si ti-a promit ca ramane sa mai vorbiti pe site-eul de dating online a doua zi, insa el nu te cauta, ar fi bine sa nu faci tu primul pas. Lasa-l pe el sa te caute si nu lasa sa para ca iti place foarte mult sau ca simti nevoia sa vorbesti cu el (chiar daca in realitate asa este).

Pe site-urile de dating online trebuie sa respecti, in general, aceleasi reguli ca in cazul intalnirilor obisnuite.
 

Spune ce crezi


Daca ti se pare ca barbatul respectiv nu iti acorda suficienta atentie, ar trebui sa spui acest lucru. Desigur, opteaza pentru varianta eleganta in care sa mentionezi ca de regula, un barbat care vrea sa te intalneasca, depune ceva mai mult efort. Daca te place cu adevarat, va asculta sfatul tau si va incerca sa se implice mai mult. Daca vrea doar o aventura, cu siguranta nu te va mai cauta. Partea buna este ca in acest fel vei reusi sa filtrezi barbatii seriosi de cei fara intentii bune.
 

Evita sa initiezi discutiile


Din pacate, barbatii se plictisesc repede de femeile care le acorda prea multa atentie, chiar si pe un site de dating online. Daca iti place foarte mult un barbat, ar fi bine sa il lasi pe el sa initieze orice fel de discutie. Desigur, exceptie fac cazurile in care ramane stabilit ca tu sa il cauti din diverse motive (sa ii povesteti ce ai facut la un proiect sau la un examen etc.).

Altfel, lasa-l pe el sa te caute si sa vada ca nu esti genul de femeie care cedeaza si care nu rezista tentatiei de a-l cauta. Vei observa cu el va ceda primul si te va cauta zi de zi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii