Dragoste

#locuri publice #femei #alcool #barbati #sex #motiv #razbunare

Razboiul sexelor: 5 motive pentru a face dragoste

Teoria conform careia barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus se confirma si in cazul motivelor pentru care sexele opuse ajung in pat. Astfel, daca pentru barbati este suficienta dorinta pura, femeile fac dragoste din nenumarate motive.

Iata cateva dintre motivele pe care le invoca femeile pentru a face sex:

1 Sexul din razbunare

Roata se intoarce intotdeauna, asta ne spunem de fiecare data cand o persoana ne face rau. Ei bine, pentru femei, razbunarea poate deveni unul dintre motivele de a face sex. Fie ca au fost parasite, inselate sau respinse de barbatul iubit, reprezentatele sexului frumos vor cauta intotdeauna sa se razbune. Cea mai simpla si mai la indemana metoda: sexul din razbunare.

2 Sexul ca dependenta

Fetele cuminti sunt atrase de barbatii rai. Un astfel de barbat stie sa te faca sa te simti stapana pe tine, te ajuta sa dai frau liber sentimentelor refulate si iti sopteste la ureche cele mai incitante si "murdare" fantezii. Pentru cateva clipe, "baiatul rau" te face sa uiti de tot ceea ce este in jurul tau. Desi esti constienta ca, trezita la realitate, remuscarile te vor cuprinde si stima ta de sine va fi afectata, ceva din interior nu te lasa sa renunti, iar el devine pentru tine ca un drog puternic, care, consumat fie si o singura data, da dependenta.

3 Sexul in locuri publice

Sexul in locurile publice fascineaza si creste adrenalina. Momentele in care toata familia este acasa, frica ca vei fi prins sau ideea ca cineva te-ar putea privi sunt cele mai incitante lucruri. Chiar si cea mai timida femeie viseaza sa treaca macar o data prin acest amalgam de extaz si frica.

4 Sexul deoarece vrei sa incepi o relatie

La inceput, apare atractia fizica, apoi tatonarile si emotiile care iti provoaca fluturi in stomac. Imediat ce au aparut aceste semtimente, teama ca il vei pierde va incepe sa te urmareasca. Aceste momente, cand deja esti implicata emotional, te pot face sa i te daruiesti.

5 Sexul in aburii alcoolului

Tocmai ai iesit dintr-o relatie, ti-ai pierdut jobul sau te-a inselat cu cea mai buna prietena. Pentru a uita de aceste probleme, o seara in oras cu prietenii, in care bineinteles ca vei consuma alcool, se poate sfarsi prin a te trezi dimineata in pat cu un necunoscut. Potrivit cercetatorilor, pe langa riscurile la care te expui intr-o astfel de situatie, combinatia dintre alcool si sex este echivalentul Nirvanei.

Sursa foto:www.rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului