Dragoste

#dragoste #povesti de dragoste #jurnalista britanica #pianist roman

Povestea de dragoste uimitoare dintre o jurnalista britanica si un pianist roman

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase, dar si surprinzatoare sentimente pe care le poate trai un om. Iubirea aduce cu ea fericire, bucurii, satisfactii, dar si ura, si durere, sentimente contradictorii, care o fac insa sa fie atat de placuta. Asta s-a intamplat si in cazul unei jurnaliste britanice, pe nume Julie, care mai intai a trebuit sa cunoasca partea intunecata a dragostei, pana sa intalneasca adevarata iubire.

Dragostea adevarata vine in urma unei dureri profunde

Julie l-a cunoscut pe tanarul Cornel intr-unul dintre cele mai nefericite momente din viata, cand tocmai trecea printr-un divort dureros. Ea era editor la o revista celebra din Marea Britanie si avea un salariu imens. Durerea prin care trecea insa a facut-o parca pe Julie sa nu o mai intereseze nimic, mai ales ca unul dintre motivele divortului sau a fost chiar slujba sa, care ii ocupa prea mult timp.

Pentru a depasi momentul acesta atat de dureros, Julie a plecat intr-o mica escapada in orasului iubirii, Venetia. Soarta a fost de partea sa insa, deoarece aici l-a cunoscut pe Cornel, un pianist roman. Julie s-a indragostit la prima vedere de acesta, gasind in el sprijinul de care avea nevoie in acele momente de cumpana.

In scurt timp, cei doi au simtit ca nu mai pot trai unul fara celalalt, chiar faca vietile lor erau total diferite si se cunoscusera de foarte putin timp.

Banii nu aduc fericirea

Intr-un articol scris pentru publicatia britanica "Daily Mail", Julie a povestit ca in momentul in care l-a cunoscut pe Cornel a simtit ca el este dragostea vietii sale.

"Aveam vieti complet diferite. Eu castig foarte bine, insa el nu ia decat 25 de euro pe zi, bani din care ii trimite si mamei lui, in Romania". Dupa o perioada in care a stat despartita de el, Julie Cook a dorit sa il reintalneasca.

Asadar, Julie s-a urcat in primul avion si a plecat spre Romania, direct la Cluj, unde locuia Cornel. Desi la inceput a ramas uimita de conditiile modeste in care trai Cornel, Julie a hotarat sa renunte la tot ceea ce in Marea Britanie si s-a mutat impreuna cu iubitul sau.

In 2009, Cornel a cerut-o de sotie pe Julie, chiar in varful Campanilei din Venetia, unde s-au cunoscut. Ei au impreuna un copil in varsta de 3 ani si traiesc o viata normala. Cornel canta in continuare la pian, iar Julie scrie articole pentru cateva publicatii britanice.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare