Dragoste

# florarie online #buchet de flori #florarie #floria.ro #floraria floria

(P) Flori prin curier

Vanzarea florilor prin intermediul florariilor online devine o afacere tot mai profitabila. Potrivit estimarilor, in ultimele luni vanzarile de flori online au crescut cu aproximativ 50% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Romanii au inceput sa afle ca pot trimite flori prin curier, oferind astfel un zambet pe buzele celor dragi si atunci cand nu o pot face personal.

Am inceput aceasta afacere din pasiune pentru flori, dar s-a dovedit a fi si o ocazie minunata de a face oamenii fericiti. Expresia de pe chipurile celor care primesc florile din mana curierului este de nepretuit.” spune Mugur Frunzetti, cel care a pus pe picioare una dintre cele mai de succes florarii
online din Romania - Floria.

Un avantaj important al trimiterii florilor prin curier il reprezinta timpul si energia economisita. Clientul petrece doar cateva minute pe site, cautand buchetul ideal si completand detaliile comenzii. Echipa Floria, va avea grija ca minunatul buchet sa fie livrat la timp in conditii perfecte. Ceea ce este ideal – ai posibilitatea de a trimite flori si in alte orase decat cel in care te afli, poti trimite flori la birou in timpul zilei ca o surpriza pe care cea iubita nu o astepta (femeile, de obicei, se asteapta sa primeasca cadoul seara).

Este foarte important ca buchetul sa ajunga in timp util la destinatar. De aceea, am redus cat a fost posibil din timpul alocat fiecarei livrari si astfel am ajuns sa trimitem flori in maxim 2 ore, in peste 40 de orase din Romania. In plus, in toate aceste orase transportul este gratuit!’’ declara fondatorul
Floria.ro

Multi dintre barbatii care trimit flori prin curier spun ca iubitele lor apreciaza mai mult un aranjament sau un buchet special decat un buchet simplu. Floria iti ofera o gama variata de buchete si aranjamente florale special create pentru a impresioana persoana draga.

Iar daca va ganditi ca un dezavantaj al trimiterii florilor prin curier este imposibilitatea clientului de a vedea buchetul ce va fi livrat, Floria are deja o solutie. Este singura florarie online din Romania (si chiar din Europa) unde clientul primeste poza reala a buchetului prin e-mail, imediat ce acesta a
fost inmanat destinatarului. Si acest extra-serviciu este gratuit. Astfel Floria a ajuns sa livreze peste 15.000 de buchete in fiecare an, avand o comunitate de peste 10.000 de fani multumiti.

Asadar, daca doriti sa surprindeti pe cineva oferind un buchet de flori, apelati cu incredere la florariile online. Cele mai importante argumente pentru alegerea unei florarii online sunt serviciile impecabile si reputatia florariei online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului