Dragoste

#valentines day #cadouri #iubire #dragoste

Nu uita sa iti surprinzi persoana iubita de Valentine's Day

Valentine's Day este o sarbatoare importata, care si-a castigat numerosi adepti si in cultura romaneasca, in ciuda faptului ca aceasta concureaza cu o alta sarbatoare a dragostei - Dragobetele.

Traditia spune ca de Valentine's Day, indragostitii isi ofera reciproc daruri si isi sarbatoresc sentimentele in moduri cat mai romantice. Idea Plaza iti pune la dispozitie o gama variata de cadouri pe care le poti achizitiona pentru jumatatea ta cu aceasta ocazie.

Cadouri de Valentine's Day

La Idea Plaza vei gasi rame foto minunate - perfecte pentru fotografiile voastre romantice, seturi de pahare si cani pentru cupluri, clopotei cu mesaje haioase care va invita sa va exprimati tandretea, plante aducatoare de noroc pe care sa le cresteti impreuna, perne odihnitoare care va vor face sa va ganditi unul la celalalt, ciocolata cu mesaje pline de afectiune si jucarii de plus sau statuete din lemn care infatiseaza dragostea in mai multe ipostaze. Indiferent care iti sunt gusturile, este imposibil sa nu gasesti cadoul potrivit!

Cadouri personalizate

In plus, iti poti configura singur/a cadoul pentru persoana iubita. Ai la dispozitie o gama variata de tricouri, brelocuri, cani si perne care abia asteapta sa capete stil si personalitate si sa fie daruite persoanei iubite. Le poti personaliza cu mesaje haioase sau romantice sau chiar cu fotografiile voastre de cuplu. Astfel, te vei asigura ca jumatatea ta se gandeste la tine ori de cate ori bea cate o cafea, descuie usa sau pune capul pe perna. Nu trebuie decat sa te gandesti la mesajul pe care vrei sa-l transmiti si sa alegi obiectul preferat din colectia disponibila in magazinul online.

Transport cu tarif unic in toata tara

Magazinul efectueaza livrari in intreaga tara, prin intermediul unui serviciu de curierat al carui tarif este unic oriunde in Romania. Comenzile sunt livrate in termen de 24 - 48 de ore. Daca te simti generos si vrei sa oferi un cadou care depaseste ca valoare 200 de lei sau cumperi mai multe lucruri care insumeaza atat, vei beneficia de transport gratuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare