Dragoste

#dragoste #inselat #relatie de cuplu #casatorie

Motive nebanuite pentru care barbatii proaspat insurati insala

Temerile privind infidelitatea partenerului nu sunt asociate, de regula, cu inceputurile casniciei, pe motiv ca atunci iubirea si pasiunea ar trebui sa fie inca foarte potente. Cu toate acestea, au loc acte de infidelitate, cel mai des fiind barbatii cei care calca stramb prin alte paturi.

In medie, aproximativ unu din cinci barbati proaspat casatoriti isi insala sotia la scurt timp dupa oficierea casatoriei. Asadar, presupusa iubire si pasiune specifica inceputurilor casniciei nu pune la adapost un cuplu casatorit de actele de infidelitate.

 

In destul de multe cazuri, inselatul are loc dupa mai trecerea mai multor ani de casnicie, iar actul de infidelitate este cumva inteles, nu neaparat scuzat sau scuzabil, de faptul ca atractie sexuala in cuplu a scazut concomitent cu instalarea rutinei in toate aspectele vietii in doi. Dar de ai insela tocmai la inceputul casniciei?

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului