Dragoste

#relatii de cuplu #declaratii de dragoste #parteneri

Moduri inedite in care ii poti spune te iubesc fara sa folosesti cuvinte

Sa spui te iubesc este atat de simplu, incat uneori nici nu trebuie sa rostesti cele doua cuvinte. Este suficient sa faci gesturi mici, de o incarcatura emotionala mare pentru partenera. Chiar daca tu consideri ca aceste gesturi marunte sunt banale, pentru iubita sau pentru sotia ta inseamna foarte mult, inseamna ca o consideri speciala si ca o respecti.


1. Scrie-i cateva randuri


Iubita ta stie ca nu esti genul de barbat care sa se dea in vant dupa declaratii siropoase, astfel ca va fi de-a dreptul socata (in sensul bun) sa vada dimineata, pe oglina, un postit pe care scrie "Te iubesc". Aceste gesturi mici sunt foarte apreciate de reprezentatele sexului frumos si merita sa le pui in aplicare chiar de maine.


2. Trimite-i un SMS


Trimite-i un SMS cu un mesaj de dragoste. Nu trebuie neaparat sa fie lung si plin de clisee. Este suficient sa-i apara "Te iubesc, esti viata mea". Cu siguranta ii vei face ziua frumoasa si ii vei da incredere ca este femeia alaturi de care vrei sa imbatranesti.


3. Cumpara-i un tort cu mesaj personalizat


Inainte sa ajungi seara acasa, opreste-te la o cofetarie si cumpara-i partenerei tale un tort personalizat cu mesajul "Te iubesc". Va fi foarte impresionata de gestul tau si va savura tortul pana la ultima bucatica, stiind ca i-a fost daruit cu atat de multa pasiune.


4. Scrie "te iubesc" pe asfalt


Cumpara o bucata de creta si scrie-i iubitei tale un mesaj de dragoste pe asfalt, in fata blocului sau a casei in care locuiti. Urca in casa si roag-o sa se uite pe geam. Emotiile pe care le va simti in momentul in care isi va vedea numele trecut alaturi de "te iubesc" sunt nepretuite. Incearca sa gasesti mereu o modalitate noua de a-i arata cat de mult tii la ea.


5. Da anunt la ziar


S-ar putea ca aceasta idee sa nu-ti surada la prima vedere, insa daca iti iei inima in dinti si dai auntul, i-ai putea face iubitei tale cea mai mare bucurie din ultima perioada. Ai grija sa dai anuntul intr-un ziar pe care stii sigur ca obisnuieste sa-l citeasca sau fa in asa fel incat sa gaseasca mesajul.


6. Foloseste stelute fosforescente


Daca ai copii, probabil ai vazut cat de frumoase sunt stelutele fosforescente noapte, pe tavanul dormitorului, dupa ce lumina se stinge. Cumpara cateva pungi cu astfel de stelute fosforescente (sunt ieftine) si lipeste-le pe tavan astfel incat sa formezi cuvintele "Te iubesc".

Cum stelutele sunt aproape invizibile la lumina, iubita ta nu va observa nimic, iar seara, cand va stinge lumina si se va baga in pat alaturi de tine, va vedea o minunatie de mesaj deasupra sa. In acel moment, puteti spune la propriu ca faceti sex sub stele.


7. Trimite-i un buchet de flori cu mesaj personalizat


Trimite-i un buchet de flori la serviciu si ataseaza un mesaj personalizat. Din nou, nu trebuie sa fie ceva foarte complicat sau mult prea siropos. Alege cuvinte simple, care merg direct la inima.

Gesturile romantice, prin care ii arati partenerei tale ca o iubesti, sunt foarte importante intr-o relatie si, in anumite situatii, pot fi elementul-cheie care va condimenteaza viata de cuplu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare