Dragoste

#dragoste #cuplu #sarbatoare #ziua indragostitilor #sms #mesaj

Mesaje inspirate pe care le poti trimite de Valentine's Day

Desi este o sarbatoare comerciala, popularitatea Zilei Indragostitilor creste de la an la an. Chiar daca multi recunosc ca li se pare o sarbatoare chiar ridicola, studiile arata ca peste o treime din barbati si aproape tot atatea femei considera ca partenerul s-ar supara daca ar uita complet de Valentine's Day.

Trimiterea unor mesaje de Ziua Indragostitilor a devenit un obicei cu o amploare similara celui aferent sarbatorilor traditionale romanesti. Iar daca esti in pana de idei, te ajutam sa-ti recapeti inspiratia cu cateva mesaje de Ziua Indragostitilor.

Mesaje care smulg zambete

"Sunt la spital! Nu te speria! Mi-au gasit ceva la inima. Dar fii fara grija, operatia n-a reusit. Nu mi te-au putut scoate din inima, caci esti si vei ramane mereu acolo!"

"O bomboana ii spune unei ciocolate: "Ce dulci suntem!", iar ciocolata ii spune: "Noi, dulci? S-o vezi pe fata care citeste acest mesaj!"

"Te sarut in vis, te sarut in scris, te sarut in gand, dar pe buze cand?"

"Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Indragostitilor sa incercam o pozitie noua: eu voi sta intinsa pe canapea, voi bea bere si voi butona telecomanda, iar tu poti sa treci la calcat rufele."

"De la un bip ajungi la o intalnire, de la o intalnire ajungi la un sarut, de la un sarut la o noapte de dragoste, ce zici, imi dai un bip?"

"Dimineata nu mananc, ma gandesc la tine, la amiaza nu pot manca, ma gandesc la tine, seara nu pot manca, ma gandesc la tine, iar noaptea nu pot dormi, mi-e foame!"

Mesaje de dragoste de la clasici

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." (Emanuel Swdenborg)

"Dragostea este asemeni febrei: nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor." (LaRochefocauld)

"Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoste nicio silnicie, e preferinta sincera." (Camil Petrescu)

Mesaje romantice

De ce te iubesc

"Te iubesc pentru a te iubi si nu pentru a fi iubit, fiindca nimic nu egaleaza pentru mine fericirea de a te vedea fericit."

Promisiune

"O sa stiu sa te ascult, sa te mangai, sa te sprijin, sa fiu prietenul gandurilor tale si amantul dorintelor tale. Iti cer doar sa nu fiu lacrimile pe care nu le-ai varsat."

Sursa foto:publika.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare