Dragoste

#gesturi #relatii #afemeiat #marturisiri #empatia

Marturisirile unui fost afemeiat cu privire la relatii

Cuvantul "afemeiat" are o conotatie negativa pentru cei mai multi barbati, insa unii reprezentanti ai sexului tare se mandresc cu acest statut si chiar se considera norocosi, deoarece au avut ocazia sa cunoasca si sa aiba relatii cu o multime de femei. Este si cazul unui expert in relatii, pe numele sau Charles J. Orlando. Acesta se declara fost afemeiat, iar pentru ca de-a lungul timpului a trecut prin diverse situatii sentimentale, a decis sa dezvaluie cateva lucruri din propria experienta, in speranta ca marturisirile sale vor fi de folos si altor barbati sau femei.

Cel mai nebunesc gest facut de un fost afemeiat

Daca te intrebi care este cel mai nebunesc gest de care este capabil un afemeiat, Charles Orlando raspunde sincer: sa zaresti de departe o femeie frumoasa si sa te strecori printre masinile de pe un bulevard aglomerat pentru a ajunge la ea.

I s-a intamplat in urma cu mai multi ani, in timp ce conducea pe un bulevard foarte aglomerat. Brusc, a zarit o femeie care tocmai se pregatea sa-si alimenteze masina cu benzina. Fara sa stea pe ganduri, afemeiatul a oprit masina, a coborat din ea si s-a strecurat printre celelalte vehicule pentru a ajunge la cea care i-a captat atentia. Dupa cateva cuvinte duioase, a reusit sa obtina numarul ei de telefon, dar si cateva intalniri fierbinti.

Diferenta dintre barbati si femei, in viziunea afemeiatului

In viziunea unui afemeiat, cea mai mare diferenta dintre un barbat si o femeie o reprezinta empatia. In timp ce barbatii trebuie sa invete sa aiba aceasta traire, femeile se nasc cu ea.

Cea mai pretioasa invatatura a unui afemeiat

"Viata si iubirea nu sunt chestiuni atat de serioase pe cat par la prima vedere", aceasta este cea mai pretioasa invatatura cu care un afemeiat se poate alege in timpul "periplului" sau printre femei.

Cel mai frumos compliment primit de un afemeiat

Charles J. Orlando a martusit ca cel mai frumos compliment pe care l-a primit de la o femeie este acela ca a inspirat-o sa devina mai buna.

Ce nu ar trebui sa faca niciodata o persoana in pat

In viziunea unui fost afemeiat, nicio persoana nu ar trebui sa considere ca stie ceea ce partenerul sau partenera isi doreste in pat.

Cel mai bun sfat pe care l-a primit un afemeiat

Si afemeiatii primesc sfaturi, iar cel mai pretios dintre acestea, cel putin pentru Orlando a fost: "asculta mai mult si vorbeste mai putin".

Sursa foto: feminiya.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare