Dragoste

#dragoste #cuplu #relatii #cum sa fii fericit #cum sa il cuceresti

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbati pentru a-i atrage intr-o relatie de lunga durata

Multe femei sunt de parere ca barbatii sunt foarte complicati, de aceea cu greu reusesc sa ii ademeneasca in relatii de lunga durata. Spiritul lor copilaresc si dornic de aventura ii impinge mereu pe reprezentantii masculini in cautarea unor noi experiente care sa le starneasca interesul mereu. Totusi, daca reusesti sa le descifrezi caracterul, barbatii pot fi foarte usor prinsi intr-o relatie sanatoasa si de lunga durata. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii in acest sens:

1. Tot timpul este vorba despre ego

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbati este faptul ca egoul este prioritar pentru ei. Barbatii au in general un ego mult mai puternic decat femeile, de aceea vad lucrurile diferit. Le place sa fie laudati de fiecare data cand fac ceva bine, le place sa le fie cerut ajutorul la anumite lucruri la care sunt buni, deoarece asta le hraneste egoul si mai mult.

Asadar, daca esti la inceputul unei relatii, incearca sa il complimentezi sau sa ii oferi sprijinul tau de fiecare data.

2. Barbatii simt nevoia sa ofere protectie

Majoritatea barbatilor se simt bine atunci cand pot fi utili si pot oferi ceva. Ei simt nevoia mereu de a oferi protectie femeilor si famililor lor. Aceasta protectie nu se transpune insa doar in plan spiritual. Barbatii vad siguranta unei relatii prin oferirea tuturor beneficiilor, mai ales cele materiale. Asa ca nu incerca sa ii ceri socoteala pentru orele interminabile pe care le petrece la munca.

3. Regulile testosteronului

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii despre barbati este faptul ca testosteronul le induce in mare parte gandurile sexuale frecvente. Acesta le da, de asemenea, mai multa energie si ii fac sa fie mai agresivi sau le influenteaza comportamentul si in alte situatii. La fel se intampla si in cazul femeilor in ceea ce priveste estrogenul.

Un nivel scazut de testosteron ii poate face pe barbati sa aiba o energie mult mai redusa, sa ia in greutate sau sa aiba un libido foarte scazut. Astfel, nu incerca sa iti pui semne de intrebare sau sa il agasezi cu intrebarile in cazul in care apar aceste simptome, ci incearca sa il intelegi.

Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii