Dragoste

#relatie #partener #conflict #familie #cearta #discutie #sex

Lucruri pe care partenerul le gandeste, dar nu ti le spune

Sunt lucruri minore care ar fi mai bine sa ramana nespuse. Cum te-ai simti daca ai sti ca fostul prieten al sotiei tale ti-a contactat partenera? Chiar vrei sa stii parerea iubitului tau in legatura cu rochia ta cea noua? Oricum, nu va face diferenta intre zecile de modele pe care le ai. Iata alte cateva exemple care iti vor demonstra ca este bine cateodata sa mentii tacerea, pentru linistea amandurora.

EL gandeste : “Te-ai ingrasat cateva kilograme”

Daca partenerul tau iti spune ca ar trebui sa incepeti sa mancati ceva mai sanatos si pe deasupra sa mai faceti si vreun sport impreuna, atunci s-ar putea sa iti transmita, de fapt, altceva. Nu o lua in nume de rau, pentru ca iubitul tau se gandeste si la sanatatea ta atunci cand iti propune astfel de schimbari. In plus, modul in care pune lucrurile indica faptul ca va fi o munca de echipa, asa ca cel putin dieta se va consuma in doi. In plus, gandeste-te ca intretinerea si ingrijirea va avea efecte benefice si asupra vietii voastre sexuale.

EA gandeste: “Fostul prieten m-a contactat pe Facebook”

Nu ai fost niciodata curios sa vezi cum mai arata fosta prietena, ce a mai facut, cu cine mai umbla zilele astea? Acelasi lucru se intampla si cu prietena ta. Este vorba despre acea nostalgie a trecutului, chiar daca relatia a fost una cu bune si cu rele; la urma urmei, majoritatea ne putem amuza pe baza fostelor iubiri. De cele mai multe ori, schimbul de poze nu trece mai mult de atat. De aceea, iubita ta a considerat ca nu merita osteneala sa vorbeasca despre acest subiect, mai ales ca nu se simte vinovata cu absolut nimic.

EL gandeste: “As prefera sa ies cu baietii”

Il iei cu tine pe la tot felul de petreceri si evenimente unde se cere vestimentatie de 5 stele sau pur si simplu este pus in pozitia de a socializa cu persoane pe care nu le cunoaste. Normal ca i-ar fi mult mai usor sa iasa in oras cu baietii si sa se simta in largul sau. Un fotbal, poker, berea si pizza sunt cateodata mai bune decat toate iesirile in societate. Nu o lua personal daca observi o mica grimasa pe fata sa . Iti face totusi pe plac, semn ca nu trebuie sa iei lucrurile prea in serios.


EA gandeste: “Trebuie sa fac dus inainte de sex”

Te streseaza la culme ca exact cand lucrurile se incing mai mult, ea se trezeste ca vrea sa faca un dus inainte. Bineinteles, pregatirile dureaza o vreme, timp in care iti pierzi cheful. In primul rand, face totul pentru tine, pentru a te innebuni cu prezenta ei. Ce-ar fi daca in acele 10 minute in care ea se aranjeaza, te-ai improspata si tu putin?

EL gandeste: “Iarasi mancam aceeasi mancare ca ieri?”

Intr-adevar, nu esti cea mai buna bucatareasa si nici macar nu ai timpul necesar sa stai cu orele in bucatarie, dar intotdeauna exista alternative. Inarmeaza-te cu retete la minut si chiar daca pui un pic mai multa sare sau mancarea a iesit prea condimentata, sunt sanse mari ca partenerul tau sa nu comenteze prea mult acest aspect.

EA gandeste: “De ce o schimbare de cariera tocmai acum?”

Este normal sa isi faca griji ca nu veti avea cu ce sa va platiti datoriile in urmatoarea luna. Insa partea buna este ca partenera ta e destul de inteligenta pentru a tine acest aspect doar pentru ea. Asadar, chiar daca ii simti un pic nemultumirea, apreciaza ca incearca sa te sustina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare