Dragoste

#iubire #seductie #flirt

Lectii de agatat: cum sa fii sexy si irezistibla de la primele cuvinte

Este usor sa reperezi un barbat „hot” pe strada, in bar sau la cafenea, dar de multe ori pentru a realiza si  o conexiune emotionala cu acesta ai nevoie de mai mult decat un contact vizual.

Pentru a nu avea insa probleme si pentru a te asigura astfel ca l-ai cucerit definitiv pe barbatul visurilor tale, uite aici cateva modalitati de abordare care te vor transforma cat ai clipa din fata timida si emotionata in maestra flirtului si a seductiei.

 

Admira-i stilul

 

Daca ai pus ochii pe un barbat „hot” chiar spune-i ca il consideri „hot”. O replica in genul: „Aceasta camasa/jacheta/tricou/bluza iti vine super”, este foarte potrivita si iti garanteaza succesul. Probabil a petrecut ceva timp sa-si aleaga hainele si faptul ca o femeie observa lucrul acesta il va flata. Ii vei da astfel incredere in el si il vei face sa doreasca sa converseze cu tine in continuare.

 

Fa galerie cu el

 

Esti microbista? Este perfect atunci. Fotbalul este sportul preferat al barbatilor. Astfel, ce zici daca data viitoare cand joaca echipa ta favorita alegi sa-l urmaresti intr-un bar si nu acasa? Ai grija insa, inainte de a pleca de acasa, pune pe tine un tricou cu logo-ul echipei. Cand ajungi in bar tot ce trebuie sa mai faci este sa te asezi langa un tip care tine cu aceeasi echipa ca tine. Restul vine de la sine.

 

Adauga-l in albumul tau foto

 

Esti cu prietenii la o terasa si ai vazut un barbat dragut la masa alaturata? Roaga-l la un moment dat sa va faca o fotografie de grup si sugereaza-i sa se bage si el in poza. Uitati-va peste poze impreuna si apoi cere-i o adresa de mail pe care sa-i poti trimite pe cele cu el.

 

Invita-l sa te conduca la destinatie

 

Spune-i unui barbat dragut de pe strada ca te-ai ratacit si cere-i indicatii. Roaga-l sa te conduca, iar la despartire invita-l la o cafea drept multumire pentru ca te-a insotit.

 

Transforma-l in tinta ta

 

E frumos afara si ai chef de un volei cu prietenii tai? Nici ca se poate mai bine. Afara, in aer liber, iti poti intalni cel mai usor urmatorul pretendent. Ce trebuie sa faci? Simplu, daca trece un barbat dragut pe langa tine arunca accidental mingea in directia lui. Ai grija insa sa nu-l lovesti puternic. Cand vine sa ti-o returneze, propune-i sa intre si el in joc.

 

Roaga-l sa fie expertul tau in moda

 

Du-te intr-un magazin de haine barbatesti si uita-te prin rafturi langa un tip dragut. Afiseaza un zambet inocent si spune-i ca esti in cautarea unui cadou pentru fratele/verisorul/tatal tau si te simti depasita complet. Intreba-l pe el ce cadou i s-ar potrivi unui barbat.

 

Fii atenta la detalii

 

Cand vine vorba de legat noi prietenii, foarte important este sa stii cum sa comunici. Pentru aceasta, este nevoie sa fii tot timpul cu lectia invatata. Astfel, data viitoare cand vezi un barbat „hot”, cauta un indiciu asupra personalitatii lui inainte sa incepi o conversatie . De exemplu, daca vezi ca poarta o sapca cu Schumacher, abordeaza-l cu o replica in genul: „Am observat sapca ta. Esti cumva pasionat de curse?”. Este o modalitate usoara si naturala de a deschide o conversatie. In plus, se va simti confortabil in prezenta ta, tinand cont de faptul ca vorbesti de ce-i place lui.

 

Invita-l la un suc

 

Comanda doua feluri de bautura. Ia una dintre ele si du-te la masa lui. Spune-i ca barmanul a incurcat comanda si intreaba-l daca nu e cumva bautura lui preferata. Foloseste-te de ocazie pentru a strecura o conversatie.

 

Fa-l antrenorul tau personal

 

Daca esti la sala de fitness si ai pus ochii pe un tip „hot”, fii pe faza cand se duce pe banda de alergare si si pune-te si tu pe cea vecina. Schimbati impresii de timpi, ritm etc, admira-i tricepsii si intreaba-l ce exercitii face de isi mentine corpul atat de tonifiat.

 

Scrie-i un biletel

 

Probabil ca ti se va parea deja un cliseu aceasta idee, dar ai ramane surprisa de efectele ei. Ca atare, cand esti la o cina cu prietenele si te serveste un chelner dragut, lasa-i numarul de telefon pe nota de plata cu precizare: „Iti sunt datoare cu o cafea”. Cu siguranta te va suna sa-si revendice bautura.

 

Practica bronzatul sanatos

 

Cand esti pe plaja sau la piscina aseaza-te langa un tip dragut si intreaba-l daca are cumva plaja . Daca ti se pare ca si el te place, roaga-l sa te dea cu crema in locurile greu accesibile, cum ar fi pe spate.

 

Fa voluntariat

 

Intotdeauna este bine sa-i ajuti pe ceilalti. Prin actele de caritate ii ajuti pe nevoiasi si te vei simti mai bine in pielea ta. Ca atare nu mai sta pe ganduri, intra pe google si cauta organizatii in care ai putea face voluntariat. Cand ajungi in institutie, aseaza-te langa un tip dragut si incepe o conversatie despre organizatie si experienta lui de voluntariat.

 

Confunda-l

 

Bate-l usor pe umar si cand se intoarce, exclama surprinsa: „Am crezut ca esti [aici baga un nume de baiat]!” Dupa aceea, fa o gluma pe seama faptului ca spatele lui e geaman cu al amicului tau si restul va veni de la sine.

 

Fii in spiritul liceului

 

Opreste un tip pe strada cu replica: „Imi pare rau, imi pari foarte cunoscut. Ai urmat cumva scoala [bagi scoala ta]?”. Cand iti raspunde ca nu, intreaba-l ce liceu a facut si lasa conversatia sa decurga mai departe.

 

Baga-te in telefonul lui

 

Pretinde ca nu-ti mai gasesti telefonul si roaga un tip dragut sa te ajute lasandu-te sa te suni de pe numarul lui. Este o modalitate inofensiva de a aborda pe cineva si o cale ingenioasa de a-i da numarul tau de telefon, fara sa pari exagerata.

Pentru ca tehnicile tale de seductie proaspat dobandite sa aiba efectul maxim ai grija sa zambesti mereu si sa te uiti in ochii lui. Insa, inainte de asta, arunca o privire si asupra mainii stangi. Ia vezi, e vreo verigheta inlantuita pe acolo? Daca da, atunci stai deoparte.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto: www.flirtbodylingo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare