Dragoste

#limbajul trupului #limbajul trupului barbati #gesturi explicate

Invata sa decodifici limbajul trupului unui barbat. 5 gesturi explicate!

Poate fi o sarcina foarte dificila sa iti dai seama ce simte partenerul tau in orice moment al zilei. Din fericire, limbajul trupului sau iti poate furniza informatii foarte precise in legatura cu sentimentele sale.

Si tot din fericire, barbatii sunt mai putin expresivi in acest sens decat femeile, asa ca gesturile pe care trebuie sa le decodezi nu sunt numeroase. Iata-le pe cele mai importante dintre ele:

1. Isi asaza mana pe spatele tau

Barbatul de langa tine incearca adesea sa te atinga in moduri nonsexuale? Te ghideaza in multime sau iti atinge protector spatele si umerii, sa te conduca spre scaunul tau atunci cand mergeti sa luati masa la restaurant? Aceste atingeri sunt semne foarte clare ca te place si ca isi doreste sa te protejeze.

2. Zambeste aproape tot timpul

Ce poate fi mai placut decat momentele in care persoana de langa tine iti zambeste? Daca noul tau partener isi afiseaza dantura ori de cate ori se uita la tine sau de fiecare data cand vorbiti, nu ar trebui sa ai dubii in privinta faptului ca este indragostit de tine.

3. Isi trece mainile prin par

Atunci cand un barbat vrea sa te impresioneze, va face tot posibilul sa arate cat mai bine atunci cand iti este alaturi. Trecerea mainilor prin propria podoaba capilara este un semn ca este foarte atent la imaginea lui atunci cand te are in preajma.

4. Isi orienteaza mereu privirea catre tine

Daca partenerul sau viitorul tau partener te cauta cu privirea atunci cand te plimbi prin camera si face tot posibilul s-o intalneasca pe a ta, vrea sa iti arate ca te place foarte mult si ca vrea sa te studieze pana in cele mai mici detalii, pentru a afla cat mai multe despre tine.

5. Isi tine picioarele departate

Daca atunci cand iesiti intr-o cafenea sau intr-un bar, prefera o pozitie cu picioarele departate si genunchii indreptati catre tine, este cu siguranta un semn bun. Aceasta este modalitatea barbatilor de a-si marca teritoriul si de a le sugera celorlalti ca nu este loc si pentru ei in aceasta ecuatie.

Sursa foto: nymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare