Dragoste

#relatie de cuplu #dragoste #cuplu #sentimente.ro #dating online #intalniri online

Intalniri online: secrete pe care nu ar trebui sa le spui partenerului

Barbatul pe care il iubesti nu trebuie sa stie chiar totul despre tine, insa cu cat discuti mai mult cu el, cu atat ai tendinta sa ii spui mai multe lucruri si sa ii oferi mai multe detalii. Atunci cand cunosti un barbat pe un site de intalniri online, esti tentata sa ii spui foarte multe lucruri despre tine, lucruri care ar fi mai bine sa ramana un secret. Iata cateva dintre aceste lucruri.


Detalii despre fostul iubit


Chiar daca este tentant ca in cadrul intalnirilor online sa discuti cu acest barbat despre fostul tau iubit, exista riscul sa oferi anumite detalii care nu ar trebui sa le stie nimeni. Evita sa il aduci pe fostul tau iubit in discutie sau ofera-i foarte putine informatii de baza. Ii poti spune doar de ce v-ati despartit, cat timp ati fost impreuna si ce v-a tinut atat de mult timp impreuna.

Daca el este o fire curioasa si iti cere mai multe detalii, roaga-l sa respecte faptul ca nu vrei sa discuti foarte mult despre fostul tau partener, care reprezinta trecutul.


Numarul partenerilor sexuali


Barbatii nu tin neaparat sa afle mai multe detalii despre trecutul sexual al partenerelor lor, asa ca evita sa aduci in discutie acest subiect. De fapt, nici in cadrul discutiilor de pe site-ul de intalniti online si nici fata in fata nu ar fi bine sa spui anumite lucruri din viata ta sexuala. Aceasta ar trebui sa ramana doar intre tine si fostii tai parteneri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare