Dragoste

# intalnire romantica #relatie de dragoste #intalniri online

Intalniri online: cum sa treci peste lipsa de timp a partenerului

Traim intr-o lume foarte agitata si de foarte multe ori se intampla sa nu avem suficient timp nici macar pentru cateva intalniri online. Daca ai gasit un partener care nu are deloc timp la dispozitie pentru a avea intalniri online, trebuie sa te adaptezi, mai ales daca esti impresionat de acesta si daca simti ca sunteti compatibili din toate punctele de vedere.

Iata ce ai de facut:
 

Incearca sa intelegi


Este destul de dificil sa ai un partener care nu are niciodata timp pentru tine, insa cu siguranta acest lucru face lucrurile si mai palpitante si mareste dorinta de a discuta, de a va vederea et. Chiar si o scurta intalnire online va fi mult mai palpitanta decat in mod obisnuit, asa ca incearca sa intelegi si sa privesti jumatatea plina a paharului.

Oricum, nu uita ca atunci cand doua persoane petrec prea mult timp impreuna, chiar si in cadrul unor intalniri online, toate subiectele de discutie se consuma, iar intalnirile devin plictisitoare.
 

Ocupa-ti timpul


Nu sta acasa, conectat la internet, in asteptarea partenerului. Cu cat vei face mai mult acest lucru, cu atat timpul va trece mai greu, iar tensiunea se va acumula mai rapid. Incearca sa citesti o carte, sa te uiti la un film sau sa faci curatenie in timpul in care stii ca el/ea nu este acasa sau nu se poate sa aveti o intalnire online.

Cu cat iti vei descoperi pasiuni noi si vei avea activitati mai multe, cu atat vei reusi sa ai mai multa rabdare si sa eviti niste discutii care pot duce la zdruncinarea unei relatii cladite destul de greu si cu rabdare.
 

Vorbiti la telefon


Atunci cand se afla in drum spre serviciu, spre casa sau pur si simplu cand are o fereastra de cateva minute, ii poti sugera partenerului sa te sune la telefon. In acest fel puteti discuta lucruri marunte, care va ajuta sa va apropiati si sa formati o conexiune mai puternica.
 

Stabiliti intalniri prin webcam


Intalnirile prin webcam sunt cele mai incintante, mai ales ca pentru acestea trebuie sa te pregatesti ca pentru o intalnire reala. Totusi, acestea sunt mai rapide si mai concise decat o simpla conversatie, dar si mult mai intense. O intalnire prin webcam te va ajuta sa te bucuri mai mult de cealalta persoana si sa va cunoasteti mai bine, int-un timp mai scurt.
 

Fa-i surprize


Daca ati avut nu doar intalniri online, ci si cateva intalniri reale, nu iti ramane decat sa ii faci din cand in cand surprize la care sa nu se astepte. Spre exemplu, daca stii ca el/ea ar vrea sa te vada, insa nu poate, nu iti ramane decat sa ii afli programul si sa iesi in intampinarea sa, chiar si pentru 5 minute.

Spre exemplu, daca stii ca la ora 08.00 pleaca din casa si se indreapta spre birou, la ora 07.55 ar trebui sa o astepti in fata casei, doar pentru a-i spune "Buna dimineata" si pentru a-i ura multa bafta. Desigur, aceste gesturi poti fi facute in momentul in care simti ca si persoana respectiva isi doreste foarte mult sa te vada si sa fie cu tine.

Cu siguranta va aprecia aceste lucruri si se va bucura de faptul ca intelegi situatia, dar mai ales ca incerci si faci un efort pentru ca relatia voastra sa functioneze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare