Dragoste

#jocuri pentru cuplu #cina romantica #revelion # petrecere revelion # revelion in doi

Idei pentru un Revelion romantic in doi

De sarbatorile de iarna profita de zilele libere si petrece cat mai mult timp alaturi de persoana draga. Lasa deoparte certurile si grijile si fa din aceste sarbatori momente placute de care sa iti aduci aminte peste ani.

Daca vrei sa petreci momente memorabile, petrece revelionul impreuna cu persoana draga. Un revelion romantic in doi va face bine relatiei voastre si vei incepe anul nou in forta. Revelionul in doi va intari legatura romantica dintre voi.

Revelionul in doi este visul indragostitilor, un moment aparte de care iti vei aminti cu placere oricand.

Pentru a organiza insa un revelion romantic in doi, trebuie sa te gandesti din timp la cum sa creezi o atmosfera romantica si incitanta.

Cumpara din timp lumanari parfumate , lampi cu lumina difuza, cd-uri cu muzica senzuala, potrvita pentru momentele romantice in doi. Tot pentru aceasta ocazie nu trebuie sa uiti de rochia sexy de seara sau lenjeria intima speciala pentru momentele fierbinti in doi.

Pentru revelionul romantic in doi, o grija speciala trebuie sa o acorzi lenjeriei de pat, care trebuie sa fie in ton cu restul decorului. Opteaza pentru lenjerii de pat din satin, in culori incitante, cu diferite motive romantice.

Pentru aceasta seara speciala, gandeste-te la jocuri senzuale, dar si romantice, care sa va faca sa va simtiti in largul vostru.
 

De Revelion, dragostea trece prin stomac
 

De pe masa de revelion nu trebuie sa lipseasca bucatele speciale, in concordanta cu aceste evenimente festiv. Daca petreci revelionul doar in doi, trebuie sa acorzi mesei aceeasi atentie ca pentru mai multi invitati.

Daca tii cont de superstitii, de revelion trebuie sa asezi pe masa 12 feluri de mare. Alege preparate speciale precum fructe de mare, creveti, caviar, deserturi delicioase pe baza de ciocolata si creme decadente.

Nu uita nici de capsuni, frica, sampanie, vin rosu cu scortisoara sau lichioruri. Aceste alimente au si numeroase efecte afrodiziace, ceea ce va garanta succesul revelionului petrecut in doi.
 

Jocuri in doi pentru noapte de Revelion
 

De revelion nu uita nici de jocurile in doi. Creeaza o atmosera placuta pentru amandoi si da-ti frau liber imaginatiei. Revelionul romantic in doi nu trebuie sa fie axat doar pe mancare afrodiziaca si atmosfera senzuala.

Poate fi si jucaus si nazdrav si vei avea parte de momente placute de care iti vei aminti peste ani cu zambetul pe buze.

Revelionul in doi este un moment special si romantic, caruia trebuie sa ii acorzi o grija sporita. Pregateste-te din timp pentru aceasta noapte magica, cand totul este posibil. Acorda mai multa atentie aspectului tau fizic, adopta o noua tunsoare si coafura, cumpara o noua rochie, care sa iti puna in evidenta calitatile fizice si foloseste un parfum senzual, care sa il innebuneasca pe iubitul tau.

In aceasta seara ii poti oferi si un mic cadou, care sa semnifice aprecierea ta si iubirea pe care i-o porti. Alege un obiect care stii ca ii va face placere si ofera-l la trecerea dintre ani, dupa sarutul magic de la miezul noptii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului