Dragoste

#biliard #curs gatit #bicicleta #primele intalniri

Idei neobisnuite pentru prima intalnire

Prima intalnire! Daca ai experimentat-o deja, probabil ca te trec fiori de bucurie atunci o astfel de amintire este evocata. Zambesti larg si te lasi prada melancoliei, retraiesti clipele magice cand va purtati precum niste adolescenti stangaci, nestiind ce va asterne viitorul. Si totusi, de ce sa nu spargi putin tiparele? Daca nu ai apucat inca sa-i furi primul sarut, Chiara Atik, expert in relatii si autoarea cartii "Modern Dating: A Field Guide", iti propune cateva idei neobisnuite pentru o prima intalnire iesita din comun.

Plimbati-va cu bicicleta

Daca aveti norocul sa va dati intalnire pe o vreme placuta, incercati sa iesiti la o plimbare cu bicicleta. Cel mai bine este sa alegeti o zona unde sa fiti doar voi doi, in natura, iar atunci cand obositi, sa va opriti pe marginea unui lac si sa admirati peisajul. Nu este o idee rea nici sa aveti cateva gustari proaspete la voi, caci bicicleta cere un efort considerabil.

Alege un curs de gatit

O amintire la fel de placuta, pe cat este de neobisnuita locatia, este aceea care implica formarea voastra ca si cuplu la un curs de gatit. Nu conteaza daca sunteti elevi sau unul dintre voi este profesorul, important este ca v-ati placut si ati rezonat cu ajutorul unui preparat culinar.

Mergeti pe partie

Daca locuiesti in apropierea partiilor de schi, propune-i sa petreceti cateva ore placute pe partie schiind sau dandu-va cu snowboardul. Chiar daca nu este atras de aceste sporturi, viitorului partener ii va fi imposibil sa spuna nu, intrucat isi doreste sa te cucereasca. Incheiati intalnirea cu un pahar de vin fiert, in fata unui semineu dintr-o cabana.

Distrati-va la o sala de jocuri

Ti-aduci aminte cand parintii te duceau la balciuri sau in salile de bowling de pe litoral, unde te asteptau tot felul de distractii, de la jocul "pinball" si pana la mesele de biliard? Iesiti la mall intr-un astfel de spatiu in care sa redeveniti copii pentru un timp si sa va provocati reciproc la doborarea recordurilor celuilalt.

Sursa foto:cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului