Dragoste

#rochie de mireasa #nunta # organizare nunta # economii nunta #invitatii electronice #marturii nunta

Idei istete de economisire a banilor cand iti organizezi nunta

Organizarea unei nunti presupune cheltuirea unor sume mari de bani, insa daca esti istet si cumpatat poti face economii serioase, fara sa faci rabat de la eleganta si stil. Banii stransi astfel pot fi investiti in lucruri cu adevarat importante. Nunta este cel mai important eveniment pentru un cuplu, atat de important, incat din dorinta de a avea o petrecere frumoasa, esti tentat sa-ti depasesti bugetul alocat initial. Urmatoarele idei te-ar putea ajuta sa faci economii considerabile pentru cel mai frumos si emotionant eveniment din viata ta.


1. Stabileste pe ce merita cu adevar sa dai banii

Rochia de mireasa, costumul de ginere, verighetele, machiajul, coafura, restaurantul, meniul, fotograful si aranjamentele florale sunt unele dintre cele mai importante aspecte ale unei nunti reusite. In cazul lor, este indicat sa nu faci compromisuri financiare, mai ales daca vrei ca tu si partenerul tau sa aveti tinute impecabile si va doriti ca invitatii sa se simta bine la petrecere.


2. Trimite invitatii electronice

Invitatia este, de fapt, cartea de vizita a nuntii voastre, insa in prezent nu se mai pune atat de mult pret pe ea. Din propria experienta, stii ca invitatiile ajung rapid fie la gunoi, fie sunt uitate in vreun sertar. Prin urmare, poti lua in considerare posibilitatea de a economisi bani atunci cand pregatesti invitatiile. In loc sa le comanzi din magazine, trimite-le online. Pe internet poti gasi modele interesante si moderne de invitatii, pe care ulterior le poti personaliza.

Sau si mai simplu, poti gandi propriul model de invitatie, daca iti place sa fii original si sa-ti suprinzi prietenii si familia cu ceva unicat.


3. Fa-ti singur marturiile de nunta

Marturiile pe care le oferi ca suvenir invitatilor pot costa destul de mult si in cele mai multe cazuri sunt bani aruncati pe fereastra, deoarece unii nuntasi le lasa pe masa sau, la fel ca in cazul invitatiilor, le ascund intr-un dulap.

Poti face o economie considerabila daca iti faci singur marturiile sau daca apelezi la ajutorul unui prieten. Marturiile origami, fursecurile de casa asezate meticulos in saculeti din organza sau fotografiile personalizate sunt doar cateva idei istete care te ajuta sa economisesti bani cand organizezi nunta.


4. Vinde rochia de mireasa

Daca vrei sa recuperezi cateva sute de lei, vinde rochia de mireasa dupa eveniment. In acest fel, ramai cu satisfactia ca ai facut o economie importanta, dar si ca o alta miresica va fi fericita cu ajutorul tau.

Sursa foto: theweek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare