Dragoste

#horoscopul iubirii 2010 #horoscop dragoste 2010 #horoscop #zodii

Horoscopul iubirii 2010

iubirii 2010 anunta pentru nativii celor 12 zodii o perioada deosebit de agitata. Au loc multe evenimente, care merg de la despartiri zgomotoase la clipe de profunda implinire si comuniune.

Zodiile de foc sunt atrase de perspectiva unor experiente erotice ravasitoare si nu prea se dau in laturi de la nimic pentru a avea parte de asa ceva. Zodiile de apa incearca diverse metode prin care sa-si consolideze relatia de cuplu. Zodiile de pamant isi ridica semne de intrebare in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Nativii zodiilor de aer au parte de un an agitat, pentru ca ei insisi sunt agitati si nu prea cunosc nicio limita.

Daca vrei sa afli ce-ti rezerva astrele in dragoste in anul care vine, citeste mai jos predictiile:

dragoste 2010 pentru de foc

Pentru Berbec, horoscopul 2010 anunta un an plin de experiente frumoase, in plan sentimental. Berbecii care sunt implicati intr-o relatie stabila isi manifesta afectiunea fata de partener si sunt dornici de comunicare. Pe langa comuniunea mentala si intelectuala, acestia au parte si de impliniri la nivel erotic. Cei care isi doresc o relatie serioasa, au sansa in 2010 sa-si vada implinit visul. Pentru restul, se anunta un an al cuceririlor si placerilor senzoriale.

Leul este amator de senzatii tari in 2010, daca se poate, alaturi de mai multi parteneri, capabili sa-i ofere experiente erotice ravasitoare. Leii care sunt insa profund atasati de partenerul de cuplu se preocupa de pastrarea unui echilibru in cuplu si vor rasfata persoana iubita cu gesturi pline de romantism.  Cei care nu stiu clar ce-si doresc se vor intelege mai bine pe ei insisi in ultimele luni din 2010.

Nativii dupa bunul plac, toate acestea ii ingrozesc.

Horoscop dragoste 2010 pentru zodiile de apa

Pentru aduce promisiunea unei impliniri pe plan afectiv. Unii nativi, care pana cum au ratacit singuri prin lume, isi cunosc perechea. Altii, care au deja o relatie stabila, sunt dispusi sa faca eforturi care sa aduca rezultate pe termen lung in privinta stabilizarii si consolidarii relatiei actuale.

Nativii Scorpioni au parte de doua perioade bune, in plan amoros: la inceputul si la sfarsitul lui 2010. In aceste perioade, au sanse mai mari de a se apropia de partener si de a-si consolida relatia. Pentru cei singuri, apar sanse de a gasi persoana mult visata. In schimb, mijlocul anului anunta furturni care pot sa se finalizeze cu despartiri.

Pestii pot avea un an frumos, la nivel afectiv. Insa acest lucru depinde mult de comportamentul lor. Cei care doresc sa se deschida mai mult si sa comunice cu partenerul de viata reusesc sa stabileasca un dialog constructiv. Cei care merg insa spre exces au sanse sa-si socheze partenerul si nu de fiecare data acesta va aprecia gesturile sale extravagante.

Horoscop dragoste 2010 pentru zodiile de pamant

Nativii Taur trebuie sa astepte pana spre finalul lui 2010 pentru ca situatia lor amoroasa sa se stabilizeze, intr-un fel sau altul. Pana atunci au loc diverse evenimente, schimbari de situatie si vor privi cam tot timpul relatia de cuplu cu ochi indoielnici. Cei singuri resimt din greu apasarea acestei singuratati.

Fecioarele traiesc o experienta cu totul noua si inedita, in plan amoros, in 2010. Nativii zodiei sunt renumiti pentru luciditatea si ratiunea cu care trateaza orice aspect al vietii si pentru maniera lor autonoma de a trata lucrurile. Cu toate acestea, in 2010 Fecioarele decid sa se lase conduse, ca intr-un dans, de catre partenerul de viata, oferindu-i astfel o foarte mare incredere.

Capricornii traiesc in prima jumatate a lui 2010 cu un fel de povara pe umeri. Au intrebari legate de viata lor afectiva carora nu le gasesc deocamdata raspunsul. Se poate sa se certe cu persoana iubita sau sa nu aiba incredere, in general, in relatii. Dupa a doua parte a anului, lucrurile incep sa se clarifice.

Horoscop dragoste 2010 pentru zodiile de aer

Pentru Gemeni, anul 2010 reprezinta o perioada cu suisuri si coborasuri, in plan amoros. Pe de o parte, reusesc sa se apropie mai mult de partener si spre finalul anului iau decizii mari, ca de exemplu, sa aduca pe lume un copil. Pe de alta parte, pe la jumatatea lui 2010 intra intr-o perioada in care incep sa trateze lucrurile intr-un mod pur subiectiv si se poate sa fie dezamagiti.

Balantele sunt oscilante, in domeniul sentimental, pe tot parcursul lui 2010. Unele dintre ele au relatii stabile si nu au de suferit in niciun fel. Altele au relatii care merg prost si carora le vor pune capat. Iar altele sunt atat de avide de noi experiente, incat se implica in aventuri si relatii extraconjugale numai pentru a-si satisface o placere de moment.

Varsatorii intra in 2010 intr-o perioada cam tulbure, pe plan amoros. Multi dintre ei nu vor avea timp sa se plictiseasca: certuri , aventuri extraconjugale, impacari, experiente erotice salbatice, indragosteli peste noapte, cam acesta este tabloul. Daca nu se vor tempera, atmosfera poate sa devina excesiv de agitata.

Citeste marele horoscop 2010 pentru a afla ce-ti rezerva astrele! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii