Dragoste

#greseli cuplu #cuplu #relatie de cuplu

Greseli pe care sa nu le faci in relatia cu un barbat

Exista multe greseli pe care le comit femeile in relatia cu un barbat, iar multe dintre ele pot fi evitate. Unele situatii sunt atat de raspandite si de usor de confirmat, incat femeile ar avea de castigat daca ar fi putin mai atente la felul in care se comporta intr-o relatie.

Iata in continuare 6 greseli pe care sa nu le faci in relatia cu un barbat:

1 Nu recunosti semnalele de alarma

O relatie cu o persoana nepotrivita vine intotdeauna la pachet cu mai multe stegulete rosii. Acestea au menirea de a te face sa intelegi ca relatia nu are niciun viitor. Daca o relatie incepe prost, sunt 99% sanse sa continue si sa se termine tot asa. Daca partenerul tau incearca sa-ti schimbe viata radical, impunandu-ti un nou stil de viata, o noua dieta, un nou anturaj, este clar ca prioritatea lui nu este binele tau si ca te priveaza de un drept fundamental, cel al libertatii de actiune.

2 Accepti un barbat pentru ca ai nevoie sa fii intr-o relatie

Multe femei nu concep sa fie singure si, prin urmare, se implica in tot felul de relatii sau au aventuri pe care spera sa le transforme intr-o relatie. Cand un barbat este singurul peste din balta, pune-ti problema daca pescuitul este cea mai buna solutie pentru tine in momentul acela. Exista o diferenta intre a suferi de singuratate cand nu ai pe nimeni si a suferi de singuratate cand esti impreuna cu un barbat nepotrivit. Gandeste-te bine la cele doua tipuri de singuratate.

3 Uiti de prieteni cand ai o relatie

Multe femei se indeparteaza de cercul de prieteni atunci cand au o relatie. Unele uita pur si simplu sa mai dea un semn de viata, iar altele incearca sa programeze intalniri foarte rar si numai in functie de propriul lor program. In primul rand, nicio prietena nu o sa aprecieze ca ii oferi o fereastra de o ora, pana cand scapa iubitul tau de la serviciu. In al doilea rand, un barbat s-ar putea sa-si aprecieze mai putin partenera daca vede ca aceasta renunta asa repede la vechii prieteni pentru a sta tot timpul cu el.

4 Te astepti ca o relatie sa-ti rezolve problemele

O relatie reusita iti poate infrumuseta viata, este foarte adevarat. Insa o relatie nu are cum sa te ajute sa scapi de problemele din viata ta. Atunci cand exista probleme personale , care nu au nicio legatura cu partenerul tau, ele trebuie rezolvate separat, astfel incat relatia sa nu aiba de suferit si sa nu fie folosita pe post de arma.

5 Traiesti cu speranta unei schimbari in bine

Femeile care spera ca relatia lor va fi in timp mai buna sau ca partenerul se va schimba dupa placul lor se confrunta cel mai adesea cu dezamagiri . Daca exista probleme in relatie, trebuie luate masuri in cazurile in care exista aceasta posibilitate. Defectele unui barbat, insa, nu pot fi schimbate, iar pentru ca femeia sa fie fericita, aceste defecte trebuie sa fie unele minore, care sa nu o afecteze cu adevarat.

6 Nu te iubesti pe tine indeajuns

Multe femei nu-si dau seama ca pentru a fi iubite cu adevarat, ele insele trebuie sa se iubeasca pe sine. Una dintre cele mai sigure modalitati de a indeparta un barbat este lipsa de respect pentru propria persoana, deoarece acesta este un semnal clar ca femeia nu se considera tocmai valoroasa si importanta.

Sursa foto: stardustcelebrations.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare