Dragoste

# cadouri potrivite #alegere cadouri #cadouri #cuplu

Giftexpress.ro - cadourile potrivite oricarei situatii

Se intampla deseori sa ramai in pana de idei cand nu stii cu ce sa iti mai surprinzi persoana draga tie. Cadourile oferite fara vreun motiv anume, fara a fi vreo zi speciala, sunt cele care aduc de doua ori mai multa fericire, atat celui care le primeste cat si celui care le ofera. Pe giftexpress.ro gasesti cele mai interesante idei de cadouri pentru a face ziua persoanei importante din viata ta, mai buna.

Si barbatii merita rasfatati din cand in cand

Intr-un cuplu este important ca ambii sa simta ca sunt apreciati, iubiti si ascultati. Nu doar femeile trebuie sa primeasca cadouri, caci si barbatii au nevoie de mici atentii. Giftexpress.ro vine nu numai cu propuneri haioase de cadouri gata sa smulga o portie de ras colorat din gura iubitului tau, ci si cadouri elegante, toate cu propriul lor folos.

Daca simti ca portofelul lui a vazut cam multe deschideri si inchideri la viata lui, fapt ce l-a adus la limita destramarii, dar nici nu se oboseste sa isi cumpere altul, Giftexpress vine in ajutor. Barbatilor le place sa isi aranjeze banii la dunga in portofel, cu atat mai mult daca ii aranjeaza intr-un portofel nou de piele. Vei gasi idei interesante de cadouri pentru barbati, cadouri unice si chiar si modele elegante de portofele in caz de are nevoie de aceasta schimbare.

Preferintele barbatilor sunt destul de universale, nu sunt prea greu de deslusit, asa ca e aproape imposibil sa nu gasesti un cadou pe giftexpress.ro care sa nu ii placa.

Surprinde-ti intreaga familie cu cadouri deosebite

O femeie o tii langa tine prin fapte, nu prin vorbe. Iar faptele nu trebuie sa fie mereu grandioase sau fortate. Surprinzand-o intr-o zi dupa ce vine obosita de la munca chiar si prin spalatul hainelor sau a vaselor este destul sa o faca sa se simta apreciata. Dar de ce sa nu plusezi si sa ii pui pe fata un zambet care-l va purta toata saptamana?

Acest zambet il poti obtine prin oferirea unui cadou, iar daca imaginatia nu te ajuta, vezi aici ideile care te pot scoate din incurcatura. Spre exemplu, cumparandu-i un trandafir criogenat, ii vei reaminti ca dragostea ta pentru ea e nemuritoare. Acesta va rezista multi ani si ii poti grava chiar si un mesaj important pentru a-i reaminti zilnic cat de speciala este pentru tine.

Copiii sunt jumatate din tine si din partener, in miniatura. Realizezi asta intr-un moment in care sunteti toti in aceeasi incapere, iar ei fug si rad copios prin fata ochilor vostri, starnind o mare bucurie in inima. Sunt cea mai de pret fericire pe care ati creat-o impreuna. Merita si ei rasfatati din cand in cand, nu doar de ziua lor sau sarbatori. Pe giftexpress.ro gasesti personajele lor preferate, jucarii, dulciuri, gadgeturi interesante, practic o sumedenie de cadouri vesele, gata sa ajunga in bratele lor. Gesturile mici fac diferenta pentru orice persoana draga tie, asa ca nu mai astepta zilele speciale, ci transforma-le chiar tu pe cele banale in cele mai minunate zile.

Ii poti contacta la numarul 0799200400 de luni pana vineri intre orele 9-17.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare