Dragoste

#vise #mancare #cuplu #femei #barbati #sex #fantezii

Femeile, indragostite de parteneri si in vis

Femeile nu scapa de iubitii lor nici in vise, arata un studiu al revistei germane "Dreaming". Potrivit acestuia, 20% dintre reprezentantele sexului frumos aflate intr-o relatie au fantezii cu partenerul actual, si nu cu barbatul visurilor, in conditiile in care toate femeile si-ar dori ca macar de Boboteaza sau de Sfantul Andrei sa-si viseze ursitul.

Motivul pentru care femeile isi viseaza partenerul nu este dat de faptul ca acestia isi petrec o mare parte din timp impreuna, ci de importanta si impactul emotional pe care il exercita eventualele conflicte si nemultumiri din viata de cuplu.

"In majoritatea viselor pe care le avem noaptea ne apar persoane apropiate si probleme nerezolvate ori sentimente contradictorii. Relatia de cuplu este o sursa importanta de astfel de trairi, indiferent ca vorbim despre conflicte majore sau despre divergentele banale ce exista in orice cuplu. Visele pot oferi, de asemenea, informatii pretioase despre cum decurge o relatie si daca sunt interpretate corect, acestea pot contribui la imbunatatirea relatiei de cuplu. Subconstientul creeaza vise care au legatura cu trairile de la momentul respectiv. Daca exista lucruri pe care ne-am dori sa le stim sau sa le intelegem, le vom visa", spune Cindy Nodland, expert in interpretarea viselor din Denver, SUA.

Barbatii isi viseaza fostele iubite

In ceea ce priveste barbatii, un studiu realizat de cercetatorii britanici in 2011 a demonstrat ca 25% acestia isi viseaza frecvent fostele iubite. Cercetarea a fost facuta pe un esantion de 2.000 de persoane si arata, totodata, ca sentimentele nu au nicio influenta asupra viselor. Majoritatea barbatilor care au participat la acest studiu au declarat ca nu mai au niciun sentiment pentru fostele prietene.

Semnificatia viselor

Ipostazele in care-ti visezi partenerul de viata au semnificatii total diferite in realitate.
Cindy Nodland, expert in interpretarea viselor, explica doua dintre acestea.

Visezi ca il inseli. O aventura poate indica dorinta de a avea o relatie mai pasionala decat este in realitate.

Visezi ca mancati impreuna. Mancarea are legatura cu viata sexuala. Specialista spune ca, daca acest vis se repeta des, acesta indica o viata sexuala monotona.

Sursa foto:www.estifemeie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare