Dragoste

#relatie #partener #singura #cuplu #motive singuratate

Esti inca singura? 5 greseli pe care cel mai probabil le faci

A trecut mult timp de la ultima ta relatie si nu reusesti sa intelegi de ce nu iti gasesti totusi barbatul visurilor? Ar fi bine sa analizezi un pic lucrurile si sa vezi unde gresesti. Iata cateva situatii care pot tine barbatii la distanta:

1. Nu stii ce vrei

In primul rand, ar trebui sa iti definesti obiectivele. Stabileste ce iti doresti de fapt: vrei o relatie serioasa sau preferi sa nu te implici prea mult, cauti un barbat romantic sau iti plac durii, vrei sa fie inalt si plin de muschi sau iti plac mai degraba barbatii subtirei si plapanzi? Cand ti-ai conturat portretul celui pe care il visezi langa tine, iesi la atac! Tine cont insa ca nimeni nu e perfect, asadar nu vei gasi usor intr-o persoana toate caracteristicile pe care ti le doresti.

2. Nu realizezi impresia pe care o faci

Esti prea insistenta? Pari disperata? Mergi prea departe? Care e limbajul corpului tau? Daca nu iti dai seama cum esti perceputa, intreaba pe cineva care stii ca iti va spune adevarul. E posibil sa gresesti modul in care te prezinti in fata lumii si asta sa ii tina pe barbati la distanta.

3. Esti inabordabila

Ar trebui sa te gandesti ca insasi atitudinea ta rece si dura ar putea fi vinovata de lipsa de abordari din partea reprezentantilor sexului opus. Barbatii trebuie sa vada la tine un soi de vulnerabilitate, de accesibilitate, astfel incat sa simta ca au ce sa iti ofere. Daca te porti ca si cum "sunt bine pe cont propriu si nu am nevoie de tine", atunci ce te mai miri?

4. Flirtezi prea mult

Nici sa cazi in extrema cealalta nu e bine. Fii seducatoare, dar nu te juca cu tehnicile de flirt oricand, oriunde si cu oricine. Barbatii ar putea fi incantati sa te vada interesata de ei, dar nu de toti! Fa ca totul sa para cat mai natural. Nu face exces de vorbe dulci si de complimente false, pentru ca isi va da seama unde exagerezi si de ce.

5. Te misti prea repede

Cand esti singura de multa vreme, ai tendinta ca imediat ce ai pus ochii pe un potential iubit sa grabesti lucrurile pentru a nu mai pierde timpul. Trebuie sa stii ca oricat de mult le-ar placea barbatilor femeile hotarate, care stiu ce vor, si ei se sperie de o evolutie mult prea rapida a relatiei. Adica, nu te grabi sa va mutati impreuna dupa cateva intalniri si, cu atat mai mult, nu ii cere sa iti faca promisiuni pe viata la cateva zile dupa ce v-ati cunoscut.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare