Dragoste

#aparat ciocolata #ceas inima #cadou inima #cuplu #ziua indragostitilor #sf. valentin #valentine's day #inimioara #inima

De Ziua Indragostitilor, daruieste-i inima... ta!

Ziua Indragostitilor iti da mana libera la achizitionarea cadourilor inspirate din simbolul iubirii. Surprinde-ti partenerul prin cadourile haioase in forma de inima.


Ceas – inima

Alege un ceas desteptator care va inveseli fiecare dimineata a partenerului tau. Cu un format haios, ceasul desteptator poate fi cadoul perfect pentru persoanele care au probleme cu trezitul de dimineata sau a caror activitate incepe in zori de zi. Poti alege intre varianta jucausa, in nuante de rosu si roz, la pretul de aproximativ 60 lei sau un ceas mai simplu, argintiu, la aproximativ 350 lei.

Suport de lumanare in forma de inimioara

Pentru o seara romantica, lumanarile parfumate constituie unul dintre ingredientele de efect. Pentru ca este Ziua Indragostitilor, daruieste lumanari cu suporturi in forma de inimioara. Setul din imagine este alcatuit din 9 inimioare din sticla, in culorile roz si rosu. Il poti achizitiona online, la pretul de 10 lei. Daca vrei ceva mai simplu, atunci alege o lumanare in forma de inima, la pretul de 5 lei sau doua inimi pereche sub forma unei lumanari la aproximativ 10 lei.

Tigaie “Patru inimi”

Daca te-ai gandit sa iti trezesti partenerul cu un mic dejun la pat, atunci, special de Ziua Indragostitilor, i-ai putea pregati niste clatite in forma de inima. Ai nevoie doar de tigaia “Patru inimioare” pentru a realiza o masa inedita. O poti achizitiona online, pentru aproximativ 60 lei.

Inimioare magnetice

Probabil ca Valentine’s Day sau Dragobetele sunt singurele sarbatori de unde inimioarele nu ar trebui sa lipseasca. Cu aceste inimioare magnetice, poti lasa oriunde mesaje romantice. De exemplu, surprinde-ti partenerul cu un biletel de dragoste pe frigider sustinut de o inimioara magnetica. Strecoara-le pe birou astfel iubitul/iubita ta sa gaseasca un memo-surpriza. Le poti achizitiona online, la pretul de 30 lei.

Memo-inimioara

Tot din categoria surprizelor mici, dar de efect, face parte si acest memo in forma de inimioara. Poate fi intrebuintat oriunde, acasa sau la serviciu; in acest fel, ii vei aduce un zambet pe buze partenerului tau in orice moment al zilei. Completeaza acest cadou cu un biletel, o poza cu voi doi, o scrisoare sau o poezie. Un astfel de cadou se poate achizitiona online, la pretul de 10 lei.

Tavite in forma de inimioara

Tavita in forma de inimioara
iti va aduce aminte de Ziua Indragostitilor pe tot parcursul anului. Cu ajutorul acesteia, poti prepara cuburi de gheata, ciocolata sau prajituri in forma de inima. In acest fel, iti poti surprinde partenerul de fiecare data. Tavita poate fi introdusa atat in cuptor, cat si in frigider. Materialul din care este confectionata rezista la temperaturi cuprinse intre – 40 si + 230 grade Celsius. O poti achizitiona online, pentru aproximativ 20 lei.

Inima care se incalzeste

Acest cadou te poate ajuta in cazul in care nu prea esti inspirat in a face declaratii de dragoste. O inima care se incalzeste printr-o simpla atingere poate tine loc de cuvinte. Inimioara din imagine o gasesti online, la pretul de 10 lei.

Lacat in forma de inima cu cheie

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa folosesti fraza “Tu ai cheia catre inima mea”, dar nu ai reusit sa materializezi acest lucru, iata ca in sfarsit a aparut ocazia: un lacat in forma de inima, cu tot cu cheita. Acesta este perfect functionabil, fiind ambalat intr-o cutie simpla, de culoare neagra. Ii poti darui partenerului tau tot setul, sau ii poti inmana doar cheita. Lacatul din imagine il gasesti online, la aproximativ 50 lei.

Set pentru cappuccino

Prepara-i partenerului tau un cappuccino cu o aroma deosebita. Setul din imagine contine doua cani, servetele din material textil, un mixer pentru cappuccino si o forma din material inoxidabil. Cu ajutorul acestei, poti presara deasupra spumei rezultate putin praf de cappuccino sau ciocolata sub forma unei inimi. Setul se poate comanda online, la pretul de 80 lei.

Aparat de facut ciocolata

Pentru ca toata lumea iubeste ciocolata, daruieste-i un cadou dulce partenerului tau. Mai mult decat o cutie cu bomboane, cu ajutorul unui astfel de aparat va puteti crea propriile voastre retete de ciocolata. Aparatul din imagine contine 7 forme refolosibile, printre care, special de Valentine’s Day, un set de figurine in forma de inimioara. Aparatul se poate achizitiona online, pentru aproximativ 100 lei.

 

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului