Dragoste

#casatorii #dating #dating online #intalniri #relatii #sentimente.ro #sentimente

Datingul online, tot mai prezent in vietile romanilor!

In ultimii ani, tot multe persoane au apelat la site-urile de dating. Acesta fiind un mod mult mai usor si comod de a cunoste alte persoane alaturi de care sa inceapa o relatie.

Daca te numeri printre persoanele care-si doresc sa apeleze la site-urile de matrimoniale pentru a-ti gasi sufletul-pereche, atunci trebuie sa stii la ce sa te astepti. Pentru a-ti raspunde la o mare parte din intrebarile pe care le ai despre datingul online, sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, a realizat un sondaj care sa te ajute sa iti gasesti mai usor dragoste online.

Cum alegi cel mai bun site de dating

Seriozitatea site-ului de dating pe care il utilizezi este extrem de importanta atat pentru a iti oferi sentimentul initial de incredere, cat si pentru a te face sa te simti confortabil pe parcursul experientei tale.

Potrivit sondajului realizat, 49% dintre utilizatori nu stiu cum pot face diferenta intre un site de dating sigur si un altul mai putin serios. Pentru a face cea mai buna alegere si a utiliza un site de incredere, asa cum este sentimente.ro, poti sa ai in vedere existenta anumitor caracteristici precum un serviciu eficient de customer support, un sistem de alerta pentru momentele in care alti utilizatori folosesc un limbaj licentios sau posibilitatea de blocare a anumitor utilizatori.

Acestea sunt si principalele motive pentru care 82% dintre utilizatori au specificat ca se simt in siguranta pe sentimente.ro, un procent in continua crestere.

Ce trebuie sa stii inainte de a te inscrie pe un site de dating

Interactiunea cu alti membrie trebuie sa fie asemanatoare cu cea din viata reala, iar utilizatorii sa fie cat mai sinceri in incercarea de a-si gasi un partener. Este indicat sa iti completezi profilul in detaliu, cu informatii cinstite privind starea ta civila sau trasaturile fizice, pentru a oferi increderea necesara persoanelor care sunt interesate de tine.

Totusi, este bine sa stii ca nu toate persoanele tin cont de acest aspect. Aproximativ 8% dintre utilizatori au recunoscut ca mint in completarea profilului – 18% dintre femei au tendinta de a minti in ceea ce priveste varsta si greutatea, in timp ce 13% dintre barbati mint despre subiecte precum inaltimea si venitul pe care il au.

De asemenea, folosirea unui limbaj adecvat si mentinerea unui nivel ridicat de respect fata de ceilalti utilizatori sunt elemente extrem de importante. Mare parte a persoanelor se feresc de cei care sunt nepoliticosi, astfel incat sansele de a iti gasi un partener vor scadea simtitor.

Care sunt sansele de a-ti gasi partenerul online

Pe site-urile de dating isi petrec timpul atat barbatii, cat si femeile, procentajul acestora fiind unul destul de apropiat – 60% pentru prima categorie, respectiv 40% pentru cea de-a doua. Date precum sexul, varsta si aspectul fizic sunt esentiale la prima vedere, insa importanta lor variaza in functie de asteptarile fiecaruia.

In urma studiului efectuat a reiesit faptul ca atat barbatii, cat si femeile care se afla in jurul varstei de 30 de ani au cei mai multi admiratori si primesc un numar mare de mesaje.

Totusi, in cazul in care lucrurile nu au iesit din prima asa cum ai visat, nu trebuie sa iti pierzi speranta – 85% dintre utilizatori vor ca in final sa iasa la o intalnire in offline, astfel incat cu siguranta vei reusi sa intalnesti cel putin o persoana cu care sa iesi la o intalnire in viata reala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare