Dragoste

#prima intalnire #cuplu #sentimente.ro #sfaturi #relatie #dating online

Dating online: reguli moderne pentru prima intalnire

Planuirea primei intalniri poate fi destul de stresanta, mai ales daca partenerul tau este o persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul de dating online si pe care vrei sa o impresionezi si fata in fata. Pentru ca intalnirea sa fie perfecta si sa te simti bine alaturi de aceasta persoana, ar fi bine sa tii cont de un set de reguli care se aplica intalnirilor moderne.


Ce sa faci pentru prima intalnire

1. Intalniti-va intr-un loc public, in care ai mai fost si in care te simti bine. Nu trebuie neaparat sa fie cel mai luxos sau cel mai ieftin.

2. Incearca sa ajungi singura la locul intalnirii. Poate fi destul de tentant sa il lasi pe partener sa te ia de acasa cu masina, insa oricat de multa incredere te-a facut sa ai in el, in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online, ar fi mai bine sa fii totusi precauta.

3. Nu uita ca partenerul tau se simte la fel de emotionat. Este adevarat ca babatii sunt mai increzatori si nu isi fac prea multe probleme la prima intalnire, insa emotiile nu ii ocolesc. Chiar daca pe site-ul de dating online ti-a lasat impresia ca nimic nu il poate face sa se simta stanjenit, lucrurile nu stau deloc asa. Astfel, evita sa te simti stinghera in prezenta lui si repeta-ti, in gand, faptul ca si el se simte la fel ca tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii