Dragoste

# intalnire romantica #prima intalnire #dating online

Dating online: Cum eviti o prima intalnire nereusita

Lumea dating-ului online poate fi captivanta si aventuroasa, in acelasi timp. Fluturasii in stomac, odata ce cunosti pe cineva special, te pot determina sa ignori faptul ca prima intalnire poate decurge si altfel decat bine. Ce poti sa faci pentru a evita o prima intalnire nereusita, afla in continuare!

1 Dating online: Opteaza pentru o prima intalnire de scurta durata

Cu cat prima intalnire va fi mai scurta, cu atat sansele sa te simti confortabil sunt mai mari. Stabileste dinainte pana la ce ora poti sa ramai la intalnire, chiar daca informatia pe care i-o oferi persoanei cu care te vezi este inventata. In acest fel, chiar si atunci cand intalnirea merge prost, vei putea scapa mult mai rapid.

Cum scopul este sa faci ca intalnirea cu persoana pe care ai intalnit-o accesand un site de dating online sa fie una de succes, gandeste-te foarte bine cum ai putea sa umpli ragazul limitat petrecut impreuna. Spre exemplu, o prima intalnire la un restaurant ar putea fi o idee buna, sigura, care te va scuti de surprize neplacute.

2 Dating online: Fii pregatit pentru orice

Oricat de fascinanta ar parea celalalta persoana atunci cand comunicati pe site-ul de dating online, afla ca, in realitate, pur si simplu ai putea constata ca nu sunteti compatibili. Fii pregatit, asadar, si pentru aceasta eventualitate, astfel incat sa nu fii complet dezamagit la prima intalnire.

3 Dating online: Trateaza prima intalnire cu lejeritate

Este important sa te stresezi cat mai putin inainte de prima intalnire cu o persoana de care te-ai indragostit pe un site de dating online. Poate fi dificil, insa cu cat te porti mai natural, cu atat sansele ca lucrurile sa mearga foarte bine vor fi mai mari.

Asadar, aminteste-ti ca aceasta prima intalnire iti ofera ocazia de a discuta si cunoaste mai bine o persoana interesanta si ca, chiar daca lucrurile nu vor evolua spre un final fericit din punct de vedere sentimental, iti vei mai fi imbogatit experienta in domeniul complicatului dating online.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii