Dragoste

#dragoste #femei #barbati #dating online #dating #barbat timid #sentimente.rom

Dating online: Cum ajuti un barbat timid sa iasa din carapacea lui

L-ai intalnit pe un site de dating online si v-ati inteles excelent. Il placi si abia astepti prima voastra intalnire. Insa atunci cand acesta are loc, constati ca discutiile nu decurg atat de usor pe cat te asteptai. Nu te impacienta: este foarte posibil sa ai de-a face doar cu un barbat timid. Cum il ajuti sa iasa din carapacea sa, afla in continuare!

1. Dating online: Intalneste-te cu el in contextul potrivit

Daca il placi foarte mult, iar el pare sa nutreasca aceleasi sentimente pentru tine atunci cand comunicati virtual, atunci poti incerca sa il ajuti sa faca primul pas dandu-ti intalnire cu el intr-un context potrivit.

Cand vine vorba despre barbatii timizi, contextul potrivit este acela in care el se simte in elementul lui. Spre exemplu, daca este pasionat de sport, poti veni sa ii faci...

Citeste continuarea AICI

Foto: aloftyexistence.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii