Dragoste

#matrimoniale #sentimente.ro #dating online #dating

Dating online: 6 abilitati care le impresioneaza pe femei

Chiar daca ai intalnit-o pe site-ul de dating online si pare sa fie incantata de tine, nu uita ca trebuie sa o cuceresti si sa o impresionezi, in special pe parcursul saptamanilor urmatoare.

Femeile sunt destul de selective si isi doresc barbati care sa se priceapa la tot mai multe lucruri, din domenii variate.

Faptul ca te pricepi la calculatoare, la fotografie, la prepararea unor mancaruri sau ca esti foarte persuasiv cu oamenii din jurul tau, te poate ajuta sa o cuceresti.

Iata cateva dintre abilitatile cu care poti impresiona orice femeie.


Stii sa faci mancare


Dragostea trece prin stomac, iar acest lucru nu este valabil doar pentru barbati, ci si pentru femei. In timpul discutiilor de pe site-ul de dating online, spune-i partenerei tale ca stii sa faci ciorbe, mancaruri, paste, salate si chiar anumite deserturi. Va fi absolut impresionata, mai ales pentru ca majoritatea barbatilor din jurul sau abia se descurca sa pregateasca o portie de cartofi prajiti si oua ochiuri.


Poti sa repari o masina


Ai ramas cu masina in mijlocul strazii, insa esti capabil sa o repari singur, in maxim 10 minute? In timpul unei discutii de pe site-ul de dating online poti strecura acest mic detaliu, punand accent pe faptul ca nici macar nu te-ai gandit sa apelezi la un serviciu de tractari auto si ca intotdeauna ai fost pasionat de partea mecanica a masinilor, nu doar de aspectul si puterea acestora.

 

Citeste continuarea articolului AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii