Dragoste

#sentimente.ro #dating online #dating #intalniri online

Dating online: 10 moduri prin care sa il surprinzi

Gesturile frumoase impresioneaza fie ca sunt facute fata in fata sau pe site-ul de dating online. Indiferent de nivelul la care te alfi cu partenerul, exista nenumarate surprize pe care i le poti face pentru a se simti apreciat, special. Iata cateva dintre ele.

1. Lasa-i un mesaj pe site-ul de dating online, in care sa ii spui ca te gandesti la el si ca abia astepti sa va vedeti.

2. Rasfata-l cu un masaj dupa o zi grea de munca, chiar daca el nu iti cere acest lucru. El va aprecia si iti va intoarce favoarea cu prima ocazie.

3. Fotografiaza-te in timp ce prepari cina: o poza cu mancarea si o poza cu tine, in care porti doar un sortulet foarte scurt si sexy. Trimite-i cele doua poze pe telefon, pe e-mail sau in casuta de mesagerie din site-ul de dating online.

4. Atunci cand vorbiti pe site-ul de dating online spune-i ca lipsesti putin, dar ca revii. Imbraca-te si du-te la el acasa, cu o sticla buna de vin. Va fi foarte placut surprins.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii