Dragoste

#relatie #partener #familie #cuplu #dragoste

Daca are aceste 5 calitati nu ar trebui sa-l parasesti niciodata

Pe masura ce inaintam in varsta, lucrurile pe care le cautam la un partener tind sa se schimbe. Ba chiar ajungem la 30 de ani sa ne indragostim de barbatul de care, pe la 20 de ani, nici prin gand nu ne-ar fi trecut ca ne-am putea apropia.

Totusi, care sunt calitatile care fac dintr-un barbat un partener de nadejde?

Consecventa

E foarte dificil sa pastrezi in limite normale o relatie atunci cand ai alaturi un barbat inconsecvent, unul al carui comportament nu poate fi anticipat. De aceea este si logic sa iti doresti aproape un barbat care stie mereu ce vrea. Constanta in comunicare, fiabilitatea si interesul fata de tine sunt cele care conteaza. Atunci cand un barbat este consecvent in faptele si in vorbele sale merita sa il pastrezi alaturi pe termen lung.

Succes

Barbatul trebuie sa fie sigur pe cariera lui si sa aiba ambitie. Daca un barbat are succes in domeniul in care activeaza este mult mai probabil sa fie deschis unei relatii serioase, de durata. In acelasi timp, unuia care nu si-a trasat inca un drum profesional, care e nefericit cu munca pe care o presteaza ii va fi dificil sa considere prioritara relatia.

Generozitate

Daca partenerul este bun si generos, altrusit, daca ofera cu placere totul tie si celor din jur, atunci merita sa il pastrezi alaturi pentru totdeauna. De ce? Unul dintre cele mai importante motive de cearta intre parteneri porneste de la egoismul unuia dintre ei. Generozitatea nu trebuie sa insemne bijuterii, vacante sau bilete de concert. Poate insemna apropiere sufleteasca, intelegere, acceptare, viziune echilibrata si oferirea timpului personal.

Loialitate

Daca iubitul tau este un tip loial, atunci mergeti mai departe impreuna. Intr-o relatie, ambii parteneri trebuie sa isi doreasca sa fie impreuna. Loialitatea inseamna sa ai un partener care urmeaza aceleasi valori morale ca si tine. Acest lucru va va permite sa strabateti mai usor furtunile care vor aparea in mod inevitabil. Partenerul ar trebui sa fie cel mai mare fan al tau, sa creada in tine pe deplin, iar loialitatea lui va fi intotdeauna pentru tine ca un balsam.

Optimism

Atunci cand partenerul reuseste sa priveasca viata prin lentila abundentei si a prosperitatii, stie ca veti reusi tot ce va propuneti daca va puneti laolalta eforturile si vointa. In felul acesta, veti avea parte de tot ce va doriti si viata voastra va fi vesela, distractiva si plina de aventura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare