Dragoste

#vedete #cupluri #cupluri 2012

Cupluri vedete: 4 perechi celebre care s-au format in 2012

Ce ar mai fi sfarsitul de an, daca nu am trage linie si nu am contabiliza atent povestile interesante de iubire nascute in cele 12 luni, in peisajul monden autohton? Anul 2012 ne-a surprins cu cateva cupluri celebre, formate din vedete pe care nimeni nu le-ar fi vazut impreuna inainte.

Daca si anul 2013 va fi la fel de generos cu inimile vedetelor precum cel precedent, ne putem astepta la surprize de proportii in dragoste dupa Revelion. Iata ce cupluri de vedete au luat nastere in anul aflat pe cale sa se incheie si cum au surprins ele audienta prin elementul de noutate caracteristic.


1. Andreea Raicu si Horia Tecau

Admiratorii Andreei Raicu au primit o veste cel putin uimitoare despre vedeta lor favorita, prea atasata de Tudor Chirila in trecut, pentru a fi imaginata la bratul altui barbat. Prezentatoarea de la Prima TV pare sa-si fi gasit echilibrul in bratele tenismenului Horia Tecau, cu care a si acceptat sa se mute in viitorul apropiat.


2. Oana Mizil si Marian Vanghelie

O alta pereche celebra devenita oficiala in 2012 este formata din politicienii Oana Mizil si Marian Vanghelie. In ciuda diferentelor diverse dintre cei doi si a faptului ca primarul sectorului 5 avea o familie, Oana se declara mai indragostita decat niciodata si ca admira la noul ei partener inteligenta stralucita si sensibilitatea.


3. Madalina Ghenea si Gerard Butler

Succesul modelului si actritei Madalina Ghenea peste hotare se poate masura cu usurinta in termenii cuceririlor sale celebre de la Hollywood. Dupa o asa-zisa idila cu Leonardo di Caprio, despre care presa a scris la inceputul anului 2012, frumoasa noastra olteanca l-a cucerit definitiv pe nimeni altul decat Gerard Butler, unul dintre cei mai importanti actori din SUA si un celibatar convins. Dragostea dintre ei este atat de mare, incat zvonurile despre o eventuala casatorie in 2012 devin mai credibile pe zi ce trece.


4. Mila Kunis si Ashton Kutcher

Desi au fost parteneri de platou pe cand erau adolescenti, in serialul de comedie "'70s Show", Mila Kunis si Ashton Kutcher au descoperit abia in anul 2012 ca nutresc sentimente profunde unul fata de celalalt. Dupa ce au iesit amandoi din relatii esuate, Mila si Ashton si-au gasit linistea sentimentala impreuna. Actorii formeaza un cuplu de peste 6 luni si lucrurile par sa mearga minunat in relatie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare