Dragoste

#dragoste #cuplu #sotie #relatie

Cum va fi sotia ta in functie de meseria tatalui ei

Psihologii au dedus, la nivel mondial, ca trasaturile unei femei sunt cat se poate de legate de felul in care a fost crescuta de tatal ei.

Iar felul in care femeile sunt crescute de proprii tati este diferit de felul in care sunt crescute de mame. Acest lucru este cauzat in primul rand de faptul ca tatii sunt mult mai rigurosi atunci cand au fete si nu baieti.

Iar profesia tatalui de fata pare sa fie decisiva in felul in care este modelata fiica, avand in vedere ca tatal incearca sa-i insufle acesteia ceea ce a invatat de-a lungul intregii vieti, mai ales din punct de vedere al eticii profesionale. Iar acest lucru se intampla datorita faptului ca barbatii se identifica foarte mult, ca si caractere, cu profesia aleasa.

Asadar, trasaturile unei femei sunt dictate in proportie destul de mare, de profesia pe care o are partea masculina din cuplul de parinti.

Studiile au demonstrat ca exista cateva profesii masculine predominante in lume care influenteaza felul in care este caracterul unei fete crescute in spiritul acelei profesii se formeaza.

Astfel, iata ce fel de femeie va fi, in functie de profesia tatalui:

Tatal avocat:

Femeia crescuta de un tata avocat simte mereu nevoia sa aiba controlul in relatie. Stie foarte bine ca atitudinea ei manipulatoare poate sa duca la destramarea relatiei, asa ca incearca sa o mascheze cu viclenie. In ciuda acestui lucru, tot ceea ce isi doreste este sa-si multumeasca barbatul, din cauza ca nu a reusit sa-si multumeasca pe deplin tatal inainte sa aiba alta personalitate masculina predominanta in viata. Pe de alta parte este capabila sa exprime clar sentimente de iubire si asa reuseste sa tina aproape barbatul iubit.

Continuarea pe lyla.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare