Dragoste

#sotie fericita #sotie

Cum sa-ti faci sotia fericita? - Doar asa se va indragosti iar de tine!

Exista cateva trucuri simple prin care iti poti face sotia sa te iubeasca ca in prima zi. in primul rand trebuie sa-i acorzi foarte multa atentie. Deci primul pas este simplu: Lauda-ti sotia in fiecare zi! Niciodata nu este prea mult! Fa-i complimente si spune-i cat de tare o apreciezi! in acest fel poti pastra o stare de armonie in cuplu. Este destul de simplu sa recastigi iubirea sotiei tale, trebuie doar sa faci mici gesturi prin care sa-i arati ca iti pasa cu adevarat de ea.

 

O femeie poate fi fermecata de sotul ei prin cuvinte frumoase, mici cadouri si flori. El facea aceste gesturi inainte de casatorie si trebuie sa le faca si acum. Multi barbati renunta la aceste gesturi dupa casatorie pentru ca ei cred ca si-au cucerit iubita si pot sta de acum linistiti. in realitate insa, relatia de dragoste trebuie sa fie mentinuta mereu in armonie, iar acest lucru se poate face cu mici gesturi si surprize frumoase. O femeie apreciaza cuvintele dar si mai mult faptele. in concluzie, sotul trebuie sa fie atent cum se comporta cu ea, pentru ca doar asa va putea avea o casnicie fericita.

Lipsa de iubire poate distruge o casnicie. Femeia va aprecia intotdeauna un barbat atent, care nu este egoist si care va sti sa o aprecieze pentru calitatile ei. O femeie nu vrea sa fie ignorata si nici sa-i fie ranite sentimentele, pentru ca altfel se va inchide in ea din punct de vedere fizic, mental si emotional. Barbatul care si-a ranit femeia prin vorbe care dor, trebuie sa faca ceva pentru a fi iertat de aceasta pentru ca doar asa isi poate restabili relatia.

Critica poate fi devastatoare in relatia de cuplu

Nu uita de nevoile sotiei tale. Daca faci asta, ea va fi fericita, daca esti prea preocupat doar de tine s-ar putea sa constati ca ea este dezamagita si casnicia ta va fi din ce in ce mai putin implinita. in plus, nu uita ca exista inca un lucru care distruge casnicia si acela este critica. Daca ai obiceiul de a-ti critica sotia ai sanse mari ca ea sa se sature de aceasta relatie si sa renunte intr-o zi la tine. Prin urmare: Nu-ti critica sotia! Nu uita ca nici tu nu esti un om perfect!

Cat de importante sunt cuvintele "Te iubesc"?

Multe femei sunt acuzate ca sunt prea incapatanate sau cicalitoare. De fapt ele sunt satule de comportamentul sotului si de situatia dezagreabila in care se afla. Despre ele se spune ca sunt rele sau certarete. Dar in realitate ele vor sa riposteze la reactiile nechibzuite ale barbatului pentru ca nu mai suporta atitudinea acestuia, dispretul sau lipsa de apreciere.

Cand apar astfel de conflicte, rezultatul este unul nedorit – dispare afectiunea, dragostea, iubirea plina de romantism, se ajunge la o relatie in care cei doi devin doi straini. in astfel de situatii barbatul trebuie sa faca primul pas, sa fie mai atent cu sotia, sa discute cu ea, sa ii explice ca ii este dor de ea, ca vrea sa o aiba langa el. Un simplu "Te iubesc" poate facilita impacarea dintre ei.

Cum sa schimbi atmosfera in dormitor? – Reguli Feng Shui

O metoda simpla este sa pui in dormitor un buchet de flori proaspete. in Feng Shui se spune ca acest lucru aduce un suflu nou in relatia de dragoste. Este atat de simplu sa cumperi flori care ii plac sotiei si sa i le oferi in dar. Florile sunt minunate, aduc noroc, au energii pozitive, le fac pe femei sa zambeasca.

Specialistii in Feng Shui spun ca tulpinile de bambus sunt asociate cu anumite calitati pozitive, ele aduc noroc in relatia de dragoste. Tulpinile trebuie sa aiba eflorescenta intacta, de ele se prinde o panglica rosie de 9 cm. Cei care doresc o relatie sau o casnicie mai armonioasa pot folosi si niste clopotei pe care sa-i atarne in fata ferestrei sau in fata usii de la dormitor. in Feng Shui se spune despre clopotei ca pot opri scurgerile de energie pozitiva si ajuta la consolidarea relatiei.

O alta idee este sa ai o lumina ambientala minunata in dormitor. Acest lucru are un efect benefic asupra relatiei cu partenerul de viata si un efect pozitiv asupra sanatatii. Lumina nu trebuie sa fie prea puternica, suparatoare si nici orbitoare.

Cei care sunt mai indrazneti pot cumpara lenjerie intima mai sofisticata si lumanari parfumate de la sexshop pentru a-si impresiona iubita si pentru a crea o atmosfera mai deosebita in dormitor. Sotia va intelege acest gest si il va aprecia. De multe ori astfel de lucruri au un efect bun asupra relatiei de dragoste, ele reaprind pasiunea dintre cei doi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului