Dragoste

#cuplu #vacanta #relatie

Cum sa te pregatesti pentru prima vacanta impreuna

Prima vacanta impreuna este un moment important pentru orice relatie in care nu s-a stabilizat rutina . Afla si cum sa eviti problemele potentiale si cum sa te pregatesti pentru prima vacanta impreuna.

Daca relatia ta este inca la inceput, prima vacanta impreuna va poate ajuta sa va apropiati, dar poate crea si tensiuni si probleme, pe care le poti evita, daca te pregatesti temeinic.

Indiferent daca e vorba de trei zile la munte sau o saptamana la mare , prima oara cand plecati impreuna va afecta puternic aparentele pe care a incercat sa le mentina fiecare.

Femeile nu mai au timp de aceeasi rutina de frumusete cu care si-au obisnuit iubitul acasa, iar barbatii ar putea arata iubitei cat de dezordonati sau impulsivi sunt de fapt.

Daca nu va rezervati camere de hotel separate, veti petrece aproape tot timpul impreuna, iar defectele care au fost ascunse la primele intalniri devin evidente.

Prima vacanta, importanta pentru soarta relatiei

Prima vacanta impreuna este un pas la fel de important ca momentul in care ii cunosti parintii, de aceea nu trebuie grabit. Daca ati dormit pana acum impreuna de mai multe ori, ati inceput sa va cunoasteti rutina, insa vacanta este un maraton al cunoasterii fiecarui detaliu despre celalalt.

Femeile nu se mai pot bucura de timpul necesar pentru a arata perfect in fiecare moment si nici de schimbatul hainelor in fata oglinzii timp de o ora pana la gasirea tinutei potrivite.

In afara de detaliile cu adevarat intime pe care le veti afla unul despre celalalt in prima vacanta, un alt pericol pe care multi nu il iau in considerare este plictiseala.

Daca aveti parte de vreme ploioasa si trebuie sa petreceti doua zile intr-o cabana in creierii muntilor, veti avea cu siguranta timp sa va plictisiti unul de celalalt. Chiar daca ati planuit inainte activitatile in aer liber, nu pleca in prima vacanta impreuna nepregatit pentru eventualitatea in care vremea sa strica planurile.

Jocurile de societate sau un laptop cu cateva filme bune va pot salva excursia amenintata de vremea rea.

Vacanta impreuna... cu prietenii

In cazul in care ati ales sa calatoriti cu un grup mai mare de prieteni, riscul plictiselii scade, dar creste pericolul tensiunilor in grup. Deciziile cu privire la activitatile propuse devin un motiv de cearta atunci cand unul dintre voi se afla in "terenul inamicului", alaturi de partener dar si de toti prietenii lui apropiati ai acestuia.

Gandeste-te bine, inainte de a pleca in vacanta, daca te vei simti bine alaturi de un grup de oameni pe care nu ii cunosti inca foarte bine. Fiind majoritari, ei vor lua hotararile, iar tu va trebui sa te supui.

Atunci cand partenerul alege sa calatoreasca alaturi de tine, fii atent la tensiunile care s-ar putea isca intre noua persoana din viata ta si prietenii vechi, fara sa iei insa partea nimanui intr-un mod evident, care ar putea crea probleme suplimentare la intoarcere.

Viitorul relatiei, hotarat in vacanta

Adesea, semnele de intrebare pe care le aveai inainte de a pleca in vacanta se pot transforma dupa doar o zi sau doua intr-o decizie sumbra.

Daca tii cu adevarat la cel alaturi de care ai ales sa mergi intr-o vacanta, nu uita ca cea mai utila unealta este compromisul.

Prima vacanta impreuna poate fi o ocazie romantica in care va dati seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt, dar poate insemna uneori si sfarsitul unei relatii prea firave.

Indiferent de finalitatea vacantei impreuna, nu uita ca planificarea si respectul reciproc sunt elemente absolut necesare pentru a te simti bine cateva zile, departe de casa.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare