Dragoste

#sarbatori de iarna #despartire #esec sentimental #suferinta #despartire cuplu

Cum sa te bucuri de sarbatori dupa o despartire

O despartire chiar inainte de sarbatorile de iarna poate rapi din stralucirea Craciunului si a Revelionului. Incearca cinci sfaturi ca sa te bucuri de sarbatori dupa o despartire.

Dezamagirea sentimentala te poate lasa trist si deprimat , iar atmosfera de sarbatoare nu te ajuta cu nimic. Daca vrei totusi sa te bucuri de aceste momente alaturi de cei dragi, incearca sa aplici cateva metode simple. Nu lasa supararea sa iti strice sarbatorile de iarna si iti vei reveni mai repede dupa despartire.
 

Rasfata-te


Este dificil sa vezi partea pozitiva a unei despartiri mai ales atunci cand nu tu ai initiat-o. Daca ai ramas singur chiar inainte de sarbatori, te poti inveseli daca te rasfeti.

Nu mai ai parte de vizite neplacute la parintii fostului sau fostei si nici de certuri in momentele cele mai nepotrivite. Decoreaza-ti casa dupa placul inimii si bucura-te de activitatile care iti fac placere si atunci cand esti singur. Poti cheltui mai mult pentru un cadou de Craciun pentru tine sau poti merge la un centru spa pentru un masaj relaxant.
 

Petrece timp cu apropiatii


Prietenii si familia iti sunt alaturi de sarbatori si chiar daca nu te incanta ideea de a iesi din casa, este important sa-ti faci planuri alaturi de ei.

Au ramas destui oameni in viata ta care te iubesc, fa un gest frumos pentru ei de sarbatori si te vei simti putin mai bine. Bucuria de a darui te poate ajuta sa-ti depasesti mai usor sentimentele negative cauzate de despartire.
 

Refuza sa dai explicatii


Apropiatii si chiar rudele indepartate iti pot cere detalii si explicatii cu privire la despartire cand te vezi cu ei. Tu nu ai insa nicio responsabilitate de a explica prin ce ai trecut nimanui.

Imediat dupa despartire poate fi util sa discuti despre sentimentele tale pentru a te descarca. Daca insa a mai trecut putin timp si subiectul iti aduce doar amintiri dureroase, nu te simti obligat sa il discuti. Raspunde scurt si politicos la orice intrebare despre fostul si nu-i lasa pe curiosi sa-ti strice dispozitia.
 

Lucreaza la atractivitatea proprie


Poate ca este prea devreme sa te gandesti la o noua relatie, dar este important sa te simti bine in pielea ta. Daca trebuie sa mergi la o petrecere singur, asigura-te ca arati bine.

Imbracata intr-o rochie sexy si bijuteriile tale preferate, poti atrage atentia unor barbati singuri care sa te faca sa uiti de despartire. Imbracat in sacoul care te prinde cel mai bine si cu un parfum irezistibil pentru femei, te poti bucura de atentia tuturor femeilor singure de la petrecere.
 

Ramai singur atunci cand simti nevoia


Chiar daca este indicat sa te mentii ocupat alaturi de prieteni si rude in perioada sarbatorilor, iti poti permite si cateva momente de repaus.

Atunci cand simti nevoia sa fii singur pentru cateva ore, poti refuza o invitatie pentru a-ti petrece timpul in liniste cu o carte interesanta sau cu un film bun.

Nu lasa insa aceste impulsuri sa devina un obicei. Daca petreci sarbatorile in pijamale plangand dupa fostul sau fosta, Anul Nou nu iti va aduce nicio bucurie si niciun progres in viata ta sentimentala.

Sursa foto: Sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului