Dragoste

#prima intalnire #relatie de cuplu #emotii prima intalnie

Cum sa scapi de emotii la prima intalnire

Cand te pregatesti de prima intalnire cu partenerul cunoscut pe un site de matrimoniale online, poti avea emotii dificil de controlat. Afla care sunt cele mai bune metode de a te relaxa si cum poti sa scapi cel mai usor de emotii la prima intalnire.

Chiar daca ai aflat multe informatii despre partener in discutiile pe site-ul de matrimoniale online, este perfect normal sa ai emotii in ziua primei intalniri fata in fata.


Fa miscare


Poate ca nu ai timp sa mergi la sala, dar este important sa faci putina miscare inainte de intalnire, dupa ce ai verificat daca ti-a mai trimis vreun mesaj pe site-ul de matrimoniale online. Iti vei pune sangele in miscare si vei stimula productia de endorfine, hormoni ce te pot ajuta sa renunti mai usor la emotii si sa te simti mai bine la intalnire.


Petrece timp cu prietenii


O iesire cu prietenii te poate ajuta sa intri intr-o atmosfera relaxata si astfel te vei simti mai in largul tau si atunci cand te vezi cu partenerul la prima intalnire. Indiferent cat de multe ai aflat despre el pe site-ul de matrimoniale online, prima intalnire fata in fata este o experienta deosebita si este indicat sa eviti activitatile stresante in orele de dinaintea ei.


Asculta muzica cand te pregatesti


Asculta putina muzica cand te pregatesti pentru intalnire. Nu lasa alegerile pe seama unui post de radio, asculta cateva melodii preferate care te relaxeaza si te binedispun, fara intreruperi.


Gandeste pozitiv


Considerata de multi un cliseu, gandirea pozitiva are efecte importante in relaxarea ta inainte de prima intalnire cu partenerul de pe site-ul de matrimoniale online. Vizualizeaza-te la locul de intalnire, simtindu-te bine si aratand superb si astfel vei intra mai usor in stare potrivita pentru prima intalnire fata in fata.


Intarzie putin la intalnire


Daca tot nu ai reusit sa diminuezi emotiile legate de prima intalnire, intarzie putin. Astfel, atunci cand sosesti la locul de intalnire, poti observa mai intai de la distanta partenerul cunoscut pe site-ul de matrimoniale online. Renunta la emotii cu putin ajutor din partea gandirii pozitive si incepi apoi intalnirea cu un zambet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului