Dragoste

#relatii #dragoste #barbat #femeie #intalnire #greseala #sfat #seductie

Cum sa nu pui un barbat pe fuga

Te simti teribil de atrasa de el si in seara aceasta are loc prima intalnire . Te-ai organizat constiincinos inca din timp pentru acest eveniment. Rochia este superba, locatia aleasa, ideala si discursul pregatit. Cu un look impecabil si temele facute de acasa, esti sigura pe tine si stii cum sa faci fata micilor momente stanjenitoare care ar putea surveni pe parcursul orelor petrecute impreuna.

Cu toate acestea, dupa ce intalnirea ia sfarsit, descoperi cu stupoare ca telefonul nu mai suna si al tau pretendent s-a pierdut in neant. Ce s-a putut intampla, avand in vedere ca ai organizat totul atat de bine?

De multe ori, fara sa ne dam seama, enuntam o serie de replici, care, desi in opinia noastra nu au o importanta cruciala, pot pune pe fuga un barbat. Care sunt aceastea si cum putem sa le evitam, cum sa nu sperii de la prima intalnire un barbat, afli citind in cele ce urmeaza.

 

„Am obiceiul de a speria barbatii”

Aceasta este o replica pe care nu ar trebui sa o folosesti la o prima intalnire. Ia-o logic. El este la randul lui barbat si daca tu ai renumele de „calaul reprezentantilor sexului tare” va considera ca si cu el se va intampla acelasi lucru. In loc sa incerce in continuare sa te cucereasca, se va speria si va fugi manancand pamantul alaturi de ceilalti tipi pe care zici tu ca i-ai speriat pana acum.

 

„Nu stiu ce vad barbatii la mine, eu ma uit in oglinda si imi vad doar defectele”

 

Increderea in propria persoana este un afrodisiac puternic pentru oricine. La fel cum femeile prefera barbatii increzatori, constienti de atuurile lor fizice, la fel si reprezentantii sexului tare prefera tipele care se considera sexy si atragatoare. Complexele nu sunt nici sexy nici atragatoare. Ca atare renunta la ele.
Gandeste-te asa: daca a decis sa iasa cu tine, este clar ca te considera o femeie frumoasa plina de sex-appeal. Barbatii nu prea fac concesii si compromisuri cand vine vorba de fizicul unei femei.
 

„Eu si fostul meu iubit am facut si am dres”
 

Daca tot ii vorbesti de fostul tau iubit inca de la prima intalnire pretendentul tau poate considera ca esti inca blocata in acea relatie. Si care va fi rolul lui in toata aceasta conjunctura? Cel de cui pentru a scoate un alt cui. Tie ti-ar placea acest rol? Nici pretendentului tau care incearca sa te cucereasca nu ii place. Ca atare, macar la prima intalnire nu-l aduce in discutie pe fostul tau iubit.
 

„Imi spunea ea mie mama...”
 

Alaturi de fostul tau iubit, in discutiile voastre de la prima intalnire nu trebuie sa-si faca simtita prezenta prea mult nici mama ta. Binenteles, subiecte precum „Cu ce se ocupa parintii tai” sau „Locuiesti cu familia” pot fi abordate. Insa sub nicio forma nu incepe sa-i prezinti lui pomelnicul de pilde pe care ti le-a dat mama ta cu privire la barbati inca de cand te-ai nascut.
Pana la urma, nu este necesar sa faca cunostiinta cu soacra de la prima intalnire, nu? Incepand frazele cu „mama spunea..., mama ma sfatuia” dai impresia pretendentului tau ca se baga intr-o „relatie in trei” in care mama ta va avea un rol vital.
 

„Sunt o feminista convinsa si consider cu inversunare ca barbatii sunt niste porci”
 

Pentru a fi clar de ce nu este bine sa folosesti aceasta replica, de preferinta niciodata, daramite la prima intalnire, gandeste-te putin cum vede el lucrurile: „Da, deci eu sunt barbat...in consecinta, in imaginatia ei sunt un porc? Pai daca acum cand nici nu ma cunoaste, ma vede asa...atunci cand o sa afle ca imi las hainele imprastiate peste tot cum o sa ma mai considere???”
 

„Am tendinta sa fiu foarte pretentioasa si exigenta”
 

Desi in alte situatii este bine sa fii exigenta si pretentioasa, in cazul de fata, lucrurile nu stau chiar asa. Pana la urma discutam aici de o prima intalnire.
Aducand in fata dorintele tale exigente si pretentioase din primul moment,  il vei face sa creada ca nu este suficient de bun pentru tine.

Pentru a avea o seara reusita incearca sa nu abordezi temele propuse mai sus. Incearca in schimb sa fii spirituala, glumeata si dezinvolta, astfel succesul intalnirii va fi garantat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare